100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)
Спестяваш 18%

Алфа-липоева киселина 120 капсули

В наличност
034
Пазарна цена: 55.00 лв
44.99 лв
Вие спестявате: 10.01 лв (18%)
+

Предлагаме Ви нашата уникална формула на Булгарикус алфа- липоева киселина, която е мастна киселина, естествената съставка на клетките в човешкото тяло. Тя е необходима за производството на енергия – превръщане на глюкозата от въглехидратите в енергия (цикъл на Кребс). Подобрява употребата на глюкозата от клетките (повишава инсулиновата чувствителност), с което регулира глюкозния метаболизъм.

Алфа- липоевата киселина e мощен физиологичен антиоксидант. Спада към групата на мастните киселини. Разтваря се както във водна, така и в маслена среда, което я прави уникална по своето действие. Произвежда се естествено в човешкото тяло, в малки количества, но се предлага и в някои храни. Алфа-липоевата киселина поддържа антиоксидантните системи на организма и помага да насърчава поддържането на здрави нервни тъкани, във връзка с неговата поддържаща роля на правилното глюкозния метаболизъм и сърдечно-съдовата система. Продължителната употреба на алфа-липоева киселина може да помогне при симптоми на деменция - влошаване на паметта, да намали появата на бръчки и други проблеми в начален стадий, свързани със стареенето, сочат различни проучвания. Алфа-липоевата киселина има някои странични ефекти, но те се срещат рядко. Киселината може да причини гадене, виене на свят или поява на обриви и дерматологични проблеми.

Брой капсули в опаковка - 120 капсули

Всяка доза съдържа- 150 мг алфа- липоева киселина

Начин на употреба:

Вземете от 1 до 6 капсули дневно, с или без храна.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Съдържание:

Доза:

1 Капсула

Брой дози в опаковка:

120

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Алфа-липоева киселина

150 mg

Продуктът не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или ядки.

Препоръчвам
пия продукта ви от 1 месец и съм изпълнен с енергия
Напиши отзив