0877 48 55 98 (без допълнителни импулси)
Спестяваш 20%

Гинко Билоба 120 капсули

Пазарна цена: 49.00 лв
38.99 лв
Вие спестявате: 10.01 лв (20%)
053
В наличност
+

Гинко Билоба на Булгарикус е един чудесен продукт на основата на 100% чист екстракт от растението гинко билоба. Този продукт има силни антиоксидантни качества, като подобрява функционирането на централната нервна система и подсилва паметта.

Гинко билоба е едно от най-старите растения. То е било предмет на много изследвания, като е една от най-търсените хранителни добавки на пазара. Всяко дърво може да живее над 1000 години и да достигне височина от 35 метра. Въпреки че в традиционната медицина се използват както листата, така и семената, изследванията показват, че най-ефективен е стандартизираният екстракт от сухи листа. Ето защо, в нашата формула се използва 100% чист екстракт от листа Гинко Билоба, изсушени без допълнителна термична обработка, за да бъдат запазени всички полезни вещества в растението.

Учените са открили над 40 вида съставки в Гинко билоба, като най-полезните сред тях са флавоноидите и терпените. Флавоноидите са мощни антиоксиданти, които предпазват организма от действието на свободните радикали, а терпените са вещества, които подобряват състоянието на кръвоносните съдове и циркулацията на кръвта.

Ето някои от основните ползи от Гинко Билоба:

- Многобройни изследвания доказват способността на Гинко билоба да подобрява мозъчните функции (памет, мислене, капацитет на учене), социалните способности, намалява депресията и предпазва от Алцхаймер.

- При депресия или рязка смяна на настроенията, гинко билоба е доказана като изключително ефективна за контролиране на чувствата, като уравновесява хормоналните нива. Най-добри резултати са наблюдавани при възрастни хора, особено при такива, които страдат от депресия в резултат от когнитивни проблеми.

- Друга често срещана причина за използване на гинко билоба е благодарение на невероятния й ефект върху зрението. Екстрактът от гинко билоба е полезен и за хора страдащи от глаукома и други проблеми със зрението.

- Изследванията показват,че екстрактът от гинко билоба има капацитета да подобри състоянието на кръвоносните съдове и да стимулира кръвообращението към всички органи в тялото, включително кожата.

- Редовната консумация на Гинко билоба е свързана с понижаването на кръвното налягане и намаляването на запушванията в кръвоносните съдова, които могат да навредят на сърцето. Чрез това полезно действие, намалява риска от сърдечен удар и мозъчен инсулт.

Брой капсули в опаковка - 120 капсули

Всяка доза съдържа – 150мг екстракт от Гинко Билоба

Начин на употреба:

Вземете 2 таблетки два пъти дневно, с или без храна.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съдържание:

Доза:

2 Капсули

Брой дози в опаковка:

60

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Екстракт от Гинко Билоба

150 mg

Продуктът съдържа: оризово брашно, талк и магнезиев стеарат.

Видео към продукта:

Качествен продукт, ще поръчам отново, благодаря!
120 капсули на такава добра цена, заслужава си
Напиши отзив