Хидрастис 60 капсули

В наличност
172

Хидрастис 60 капсули

29.99 лв
172
В наличност
 

Предлагаме ви нашата висококачествена формула със 100% екстракт от Хидрастис. Възползвайте се от уникалните лечебни свойства на това растение, в лесни за прием капсули. Този продукт не натоварва организма и няма странични ефекти. Гарантиран е положителния резултат при редовна консумация.

Хидрастис представлява древно многогодишно растение което се използва от векове от местните племена в Северна Америка като лекарство и оцветяващ агент. Билкарите го ценят за това,че е естествен антибиотик - притежава противовъзпалителни, антисептични и кръвоспиращи свойства, благоприятства дейността на стомашно-чревния тракт. Хидрастисът преминава директно в кръвоносната система и елиминира инфекциите, подпомага възстановяването на черния дроб, помага още при първите признаци на настинка и грип. Хидрастис е ефективен при нощно изпотяване, алкохолизъм, повръщане и чернодробни заболявания. Облекчава ревматични и мускулни болки.Хидрастисът e pастението което подпомага храносмилането и успокоява нервната система, канадин, хидрастин. Също така билката хидрастис съдържа много важни и полезни витамини, включително витамин А, различни В витамини, витамин С и витамин Е. Също съдържа цинк, калий, калций, желязо, манган, фосфор и селен.

Брой капсули в опаковка - 60 капсули

Всяка доза ( 1 капсула) съдържа- 570 мг

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден с вода.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Няма намерени мнения

Напиши отзив