0877 48 55 98 (без допълнителни импулси)
Спестяваш 25%

Имунитет комплекс 120 капсули

Пазарна цена: 80.00 лв
59.99 лв
Вие спестявате: 20.01 лв (25%)
imunobronho
В наличност
+

Имунитет комплекс е един чудесен продукт, специално създаден за всеки, който иска да повиши защитните сили на организма си и да подобри цялостното си здраве. Тази формула съдържа комбинация от стандартизирани екстракти с изключително високо съдържание на активни вещества. Те спомагат за повишаване на имунната защита при вирусни инфекции и за намаляване на продължителността на заболяванията.

Имунната система е съвкупност от различни биологични процеси, които предпазват организма от инфекции и болести. За да може имунната система да функционира нормално, трябва да си набавяме разнообразни хранителни вещества, които да подхранват организма и да го правят по-устойчив на външни влияния. Всичко може да повлияе за намаляване на имунитета: вредна храна, стрес, нездравословна среда, липса на движение и др. Хранителните добавки са един чудесен начин да се справим с тези проблеми. Формулата на Bulgaricus ви доставя комплекс от висококачествени екстракти от органично отглеждани билки, внимателно обработени за да ви доставят всички нужни хранителни вещества, без консерванти и химикали.

Брой капсули в опаковка - 120 капсули

Всяка капсула съдържа:

  • куркума екстракт
  • Tinospora crispa
  • бял трън
  • Moringa oleifera leaf
  • Byrsonima crassa Nied
  • BioPerine

Начин на употреба:

Приемайте по 1-2 капсули дневно.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

супер е
Благодаря за чудесния продукт Bulgaricus
Напиши отзив