0877 48 55 98 (без допълнителни импулси)

Канела 120 капсули

35.99 лв
030
В наличност
+

Предлагаме Ви една изключително успешна формула на основата на 100% натурален екстракт от канела. Този клинично тестван продукт съдържа висококачествени вещества, извлечени от растението без термична обработка. Притежава общоукрепващо имунната система свойство, помага за понижаване на кръвната захар, за което се препоръчва на хора, страдащи от диабет, възбужда апетита, спомага за храносмилането и има тонизиращо действие.

Канелата се използва традиционно като кулинарна подправка и за подкрепа на правилното храносмилане. Отличава се с комплексно съдържание на биоактивни съставки, всяка от които се свърза с изпълнението на определени функции. Цинамалдехидът е основният виновник за приятния аромат на подправката. Кумаринът от своя страна е отговорен за вкусът на канелата, а няколко други компонента, включително метилхидроксихалкон полимерите (MHCPs) допринасят за системното въздействие върху инсулинова чувствителност и регулирането на въглехидратния метаболизъм. Канелата съдържа още терпеноиди, гликозиди, флавоноиди, танини и антракинони.

Положителните ефекти на канелата са:

- подобрява инсулиновата чувствителност

- мощен антиоксидантен ефект

- противовъзпалителен ефект

- подпомага борбата с бактериални и

- гъбични инфекции и др.

Брой капсули в опаковка - 120 капсули

Всяка доза съдържа- 1000 мг канела

Начин на употреба:

Вземете 2 капсули два пъти дневно с храна.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Съдържание:

Доза:

1 Капсула

Брой дози в опаковка:

120

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Канела

1 g

Продуктът не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или ядки.

Видео към продукта:


Няма намерени мнения

Напиши отзив