Кордицепс 120 капсули

В наличност
177

Кордицепс 120 капсули

35.99 лв
177
В наличност
 

Възползвайте се от уникалните лечебни свойства на китайската гъба Кордицепс в лесни за прием капсули!

Китайската народна медицина от векове наред познава позитивното въздействие на тази гъба върху човешкия организъм. Повече от хиляда години Cordyceps subsessilis е най-популярният тоник в Китай, а днес тя се превръща в обект на многобройни изследвания в различни лаборатории, доказващи нейните качества. Това е гъба която вирее във високите части на Тибет, където влажността е силно повишена, а кислородната концентрация силно разредена. Кордицепс всъщност не е обикновена гъба, а гъсенична гъба. Хранителната основа за развитието и растежа й не е като тази при останалите гъби, а представлява вид гъсеница, нападана от гъбата.

Основното приложение на гъбата Кордицепс е за подсилване на имунната система, подобряване на издръжливостта при спортуване, забавяне на процесите на стареене и поддържане на по-добро качество на живот. Притежава силно изразено антираково и антиалергично действие. Приемът й подпомага усвояването на кислорода при дихателни проблеми и подпомага бъбреците.

Брой капсули в опаковка – 120 капсули

Всяка доза ( 1 капсула) съдържа- 750мг

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула до 4 пъти на ден с вода.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

пия го от около 4 месеца, много съм доволен
Напиши отзив