100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Бета Глюкан 500мг 60 капсули

Спестяваш 31%
26.90 лв
Пазарна цена: 39.00 лв   Вие спестявате: 12.10 лв (31%)
bgk0060
В наличност
+

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Бета Глюкан на Bulgaricus е мощен имуностимулатор, който има редица полезни свойства за човешкия организъм. Всяка капсула ви осигурява 500мг чист Бета Глюкан, който се усвоява лесно и бързо от организма. Нашата формула е със 100% гарантиран ефект и не предизвиква дразнене на стомаха!

Бета глюканите представляват водоразтворими фибри, които са от изключително значение за правилното изпълнение на метаболитните процеси в организма. Различни храни, като гъбите, фурмите и ръжта, могат да ви доставят тези толкова важни вещества, но най- добрия начин за да си ги набавите бързо и сигурно е чрез хранителни добавки.

Положителният ефект на Бета Глюканът се дължи на неговата способност да подобрява имунния отговор на организма, т.е. стимулиране на естествените защитни сили на тялото. Този моще имуностимулатор провокира силен имунен отговор и по този начин повишава резистентността ни към бактериални и вирусни инфекции. Това го прави особено подходящ през студените и преходните месеци.

Ето кои са ползите от приема на Бета Глюкан:

  • Подобрява имунитета
  • Намалява холестерола
  • Намалява риска от инфаркт
  • Предпазва от възпаления
  • Премахва токсините
  • Стимулира възстановителните процеси

Бета Глюканът на Bulgaricus е чудесен избор за всеки, който иска да подобри защитните сили на организма си и да се предпази от инфекции. С чистата си и лесна за усвояване формула, този продукт ще помогне да подобрите цялостното си здраве и да укрепенете тялото си. Поръчайте сега!

Съдържание в капсула: 500мг Бета Глюкан

Съдържание в опаковка: 60 капсули

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула дневно, по време на хранене.

beta glucan

Етикети