100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

8 страхотни ползи от приема на Лют Пипер!

06/07/2019
от Екип Булгарикус

1. Облекчава болката

Често болкоуспокояващите кремове съдържат Капсаицин, който се извлича от Лют пипер (Кайен). Капсаицинът има силни облекчаващи сойства, когато се прилага вътрешно или върху кожата. Той успешно облекчава болката в мускулите и в ставите. Капсаицинът намалява наличието на „П субстанция“, невропептид който разпространява болкови сигнали към нервните окончания в мозъка.

2. Помага при диабет

Лютият пипер е много полезен за превенция и лечение на диабет. Суплиментацията с това растение доказано подобрява инсулиновия отговор към промените в нивата на кръвната захар, особено при бременни жени с диабет.

Диабетната нефропатия, което е състояние свързано с диабета, също може да бъде третирано с капсаицин за минимизиране на болката и усещането за „иглички“ в крайниците.

3. Стимулира метаболизма

Капсаицинът в червения пипер подобрява метаболизма. Учените са открили, че капсаицинът подобрява термогенезата, процес в човешкия организъм, по време на който се произвежда повече топлина. В резултат на това, температурата на тялото се увеличава и изгаряте повече калории.

Някои тестове показват, че храната съдържаща поне грам лют пипер може да ви помогне да изгорите 10 допълнителни калории.

4. Подсилва имунната система

Лютият пипер е добър източник на бета каротен и антиоксиданти, включително витамин С, който подсилва имунната система. Той ви помага да се справите с настинките и с грипа, като същевременно лекува симптоми като запушване на носа или хрема. Освен това, той повишава температурата на тялото и ви кара да се потите. Термогенезата също подсилва имунитета.

5. Подобрява либидото и сексуалната издръжливост

Може би лютият пипер е последното нещо, което сте предполагали, че може да подобри представянето ви в спалнята. Екстрактът от лют пипер обаче, пододобрява кръвообръщението стимулирайки нивата на азотен оксид. Азотният оксид е най-важното вещество за получаване на твърди и силни ерекции при мъжете и е свързан с издръжливостта по време на секс.

6. Контролира кръвното налягане

Лютият пипер намалява високото кръвно налягане, холестерола и предпазва от формиране на тромби. Капсаицинът намалява лшия холестерол и поддържа здравината на артериите. Той разрежда кръвта и предпазва от възникване на инфартки и удари.

7. Регулира дейността на Хистамина

Лютият пипер е противовъзпалително средство. Той има способността да предотвратява алергиите и свързаните с тях симптоми, като намалява хистаминовия отговор. Освен това, има и успокояващо свойство при ринит и сезонни алергии.

8. Има противогъбични свойства

Лютият пипер се бори с гъбичките и спира растежа на гъбичните спори. Неговите противогъбични свойства са изследване продължително време за установяване на ефективността му. Резултатите показват, че Лютият пипер е ефективен срещу 16 вида гъбички. Приемът на Лют пипер подобрява имунната система и ви предпазва от Кандида.

Изберете Лют пипер на Bulgaricus!

Нашата формула съдържа чист екстракт от Лют пипер, под формата на лесни за прием капсули. Продуктът се усвоява бързо от организма и води до гарантирани резултати. Всяка капсула съдържа 500мг висококачествен екстракт от Лют пипер. Просто вземете една капсула между 2 и 4 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене. Поръчайте сега и се възползвайте от ползите на този уникален продукт!

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив