100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

​Изумителната билка Ашваганда

03/30/2017
от

В нашия свят всяко малко нещо, което ни помага да снижим стреса и вредното му въздействие върху тялото е от изключително значение.


В крайна сметка, стресът е основен фактор за развитието на неразположенията и заболяванията. Една билка, която предлага такова решение е ашваганда, наричана още индийски женшен, зимна череша или с латинското си име Withania somnifera.

Капсулите Ашваганда не само забавят процеса на стареене, но също така са и прекрасно средство срещу оксидативния стрес, клетъчната смърт и мутациите. Освен това, растението помага за снижаването на нивата на кортизола, един от най-вредните хормони на стреса.

Ашваганда е адаптоген, което означава, че тя се приспособява така, че да лекува тялото от онова от което то страда. Билката също така подсилва нервната система и може дори на играе основна роля в битката с раковите клетки..Ашваганда стабилизира нивата на кръвната захар, така че да не ви се ядат сладки неща и прости въглехидрати, което е много полезно за хората, които държат да запазят теглото си.

Други ползи от употребата на ашваганда включват подобряване качеството на съня като растението спомага не за маскирането на въздействието на стреса, а като освобождава тялото от стреса за балансирането и възстановяването на естествените циркадни ритми. Ашваганда е толкова ефикасна в снижаването на стреса, че причинените от стрес язви могат да заздравеят при продължително пиене на билката. Ашваганда дори снижава кръвното налягане, още една свързана със стреса болест.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив