100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

​Черният кимион-лек за всяка болест

03/14/2017
от

„В черният кимион има лек за всяка болест, освен за смъртта“ (Хадис)


Чернияти кимион се използва в източната традиционна медицина като средство за лечение на най-различни заболявания. Билката вирее в района на Средиземно море, Северна Африка, Азия и Арабския полуостров.

Билката е изпозлвана от хиледолетия , за запазването на красотата и младостта, както и за повишаването на тонуса. Оказва благорпиятно влияние върху забокявания на черният дроб и храносмилателният тракт. Въздейства върху тимусната жлеза, като я стимулира. Тимусната жлеза отговаря за защитните сили на организма като цяло, което води до силен имунитет и избавление от всякакъв вид и инфекции.

Ченият кимион има функцията да стимулират костният мозък, което пък се явява уникално средство при лечение и предотвратяване на развитието на ракови тумори. Благодаренмие на антибактериалните си свойства Капсулите Черен Кимион превъзхождат много съвременни антибиотици. За разлика от тях те не вредят на организма. Билката е ефективна дори против бактерии, които имат особено силно съпротивление към лекарства.

Черният кимион може да се използва при орба с алергии, заболявания на стомашно-чревният тракт, настинки, възпаление, фукнционален дефицит на черният дроб и бронхиална астма, както и диабет. Ефективен е и при лечение на синузт, тонзилит, хемофилия, диария, простатит, уретрир, хемероиди, дерматит, псориазис. Екстрактът от черен кимион помага при глисти, изтощение, подагра, недостатъчна секреция на жлъчката. Има противогъбичен, антибактериален, антивирусен, и диуретичен ефект.

Полинаситените мастни киселини, които се съдържат в билката повишават имунитета, подобряват състоянието на кожата, спомагат за регулирнето на нивото на холестрола в кръвта и намаляват вероятността от развитие на атеросклероза и сърдечно-съдови заболявания.

Черният кимион притежава свойството да подобрява растежа на косата, предпазва от преждревременното й побеляване.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив