100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

​Лечебните свойства на джинджифила

01/30/2017
от

Джиджифилът е бил познат още преди много години в Южна Азия. Още древнните гърци и римляни са ги използвали като лекарство и подправка, а индийците са го въхвалявали като лечител на всички болести. Лечебните свойства са били изпозлвани в началото най-вече за лечени на морска болест. Моряците са били тези, които са открили това му действие първи. В Европа джиджифилът е донесен през 13 век от Марко Поло. Говори, се че джинджифилът е най-качествен на островът Ямайка.

Джинджифил има високо съдържание на калии, манган и минерали. Също така съдържа и полизахариди, флавоноиди и етеричното мало зингберон, на което се дължи лютивият му вкус.


Какво лекува Хранителната добавка Джинджифил

Капсулите спомагат при лечение на диабет, тъй акто успяват да защитят бъбреците, срещу диабетната нефропатия, която намалява тяхната функция. Джинджифилът действа добре и на сърдечно-съдовите заболявания, защото притежава свойството да сваля високото кръвно налягане и да повишава ниското. Предотратява и слепването на тромбоцитите и образуването на опасни кръвни съсиреци, които могат да доведат до запушване на артериите и инфаркти.

Благодарение на силното си отхрачващо действие, джинджифилът е много полезен и при бързото възстанновяване на организма при простуда, ангина и грип. Стимулира отделянето на слуз от бронхите и изчиства дихателните пътища. Облекчава и стомашните проблеми и гаденето.

Благодарение на противовъзпалителните си свойства джинджифилът успява и да облекчи симптомите на главоболия и мигрена. Противовъзпалителният му ефект умее от своя страна да облекчава болежките в ставите и мускулите, както и причинените от артрит болки.

Капсулите Джинджифил имат помощни противоглисти и унищожават паразитите. Това се дължи на ензимите, които в съчетание със стимулиращите му функции, го правят ефективно средство срещу глисти. Джинджифилът им адетоксикиращо действие, което спомага изхвърлянето на токсини от организма, поддържа нормалната функция на бъбреците и дори има свойството да разбива камъните в тях. Подобрява функцията на черния дроб и засилването на кръвообращението.

Джинджифилът притежава и уникалните умения да стимулира метаболизма и изгарянето на мазнините.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив