100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

​Лечебните свойства на билката Дяволски нокът

03/16/2017
от

Дяволският нокът е афроканско растение, чиито плодове приличат на огромен нокът. То расте предимнмо в сухият климат на Намибия, Мадагасркар, в пустинята Калахари и в други части на африканският континент.


Билката дяволски нокът има грудкови корени, които се прибират след дъждовният сезон, смилат се и се сухат 3 дни на слънце.

В продължение на векове растението е било използвано за лечение на ставите, и заболявания като артрит, ревматизъм, подагра, остеоартрит, болки вк ръста, болки в мускулите, бурсит, за подсилване на имунитета, и прочистване на тялото.

Екстрактът от билката, който се съдържа в Капсулите Дяволски Нокът има противовъзпалително действие, основано на инхибиране образуването на простагландини, които според учените играят ключова роля при възпалителните процеси в организма. Консумацията на дяволски нокът, намалява възпалението на ставите, намалява и възпаленията и подуванията в наранени области на човешкото тяло.

Хранителната добавка Дяволски нокът е изпозлвана в продължение на столетия благодарение на уникалните си лечебни свойства лекуващи множество болести. Сред тях са:

Атеросклероза-билката действа върху тази болест, благодарение на способността си да намалява нивото на холестерола в кръвта и високото кръвно налягане. Освен това билката има положителен ефект върху артериите. Притежава също така антиоксидантно действие, като предотвратява окислението на холестерола.

Мигрена-растението има аналегетичен ефект, като успокоява болките и неразположенията в тялото.

Чернодробни проблеми-екстрактът от дяволски нокът действа благоприятно при чернодробни проблеми, и дори при инфектиране с хепатит В или С, като забавя и процеса на клетъчен разпад в черният дроб, като подобрява функционирането му.

Противовъзоалителните свойства на дяволския нокът се дължат на две биологично активни вещества, които инхибират действието на ензима, който води до промени в хрущялната тъкан

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив