100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

​Гимнема Силвестре-верен съюзник в отслабването

03/08/2017
от

Гимнема Силвестре е билка, която се среща в тропическите гори на Индия и Азия.


В исторически план се изпозлва като лечебно средство при лечение на диабет и артрит, а в последно време печели и завиден интерес като мулти-поддържащ съюзник в борбата с излишните килограми и контрола на телесното тегло. Данни от проучване показва, че билката може да редуцира апетита към сладко, да намали абсорбацията на захар по време на храносмилането, както и да поддържа нивата на кръвната захар в норма.

Гинемна Силвестре съдържа редица съединения, като киселини и гликозиди и антрахинони. Гинемичните киселини всъщност да инхибатори на сладостта. Или по-просто казано, консумацията на билката ще намалят вкуса на захар или сладост в устата.

Блокиране на абсорбациията на захар: По време на храносмилането, гинемичните киселини проявяват своята способност за „блокиране“ на захарта. От структорна гледна точка, киселините, които се намират в Капсулите Гинемна Силвестре са много сходни с глюкозата дейността й в червата протича по подобен начин. Когато тези киселини „блокират“ чревните рецептори те ефективно „отключват“ глюкозата. Това не позволява на захарта да се абсорбира. От този ефект се балансират нивата на кръвната захар и съдейства за изчистването на телесното тегло чрез редуцирането на количеството захар складирано под формата на мазнини.

Това е идеална хранителна добавка за диабетици, тъй като билката има способността да поддържа нивата на кръвната захар в нормални граници, като оказва и положително влияние на нивата на инсулин. Установено е, че хранителните добавки с екстракт от Гинемна Силвестре предизвикват повишение на нивата на инсулина.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив