100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

​Подсилена памет и концентрация с помощта на Гинко Билоба

02/02/2017
от

Какво е Гинко Билоба?

Това е уникално семенно дърво, достигащо до 30 метра, което в днешни дни няма биологично близки сродници. Дървото гинко билоба е било смятано за изчезнало от векове и преоткрито като съвременен диворастящ вид.


Какви здравословни ползи носи консумацията на Хранителната добавка Гинко Билоба?

Проучвания доказват, че съдържащите се в гинко билобата свойства имат ноотропен характер върху човешкият организам. Тоест действат като подобрители на паметта и концентрацията. Подобряването на концетрацията носи голяма полза при тежко спортувашите йора, които се оплакват от замаяност и намалена способност за концентрация след тренировки.

Гинко билобата разширява кръвоносните съдове и повишава скоростта на обходният кръвен поток и нивото на кислорода в мозъка и в останалите части на тялото. Това й действие повлиява благоприятно на кръвоснабдяването.

Гинко Билоба-лекарство против деменция.

В последните десетилетия билката все повече се доказва като успешно лекарство против деменцията. Това се дължи на фатак, че приемът на гинко билоба допринася за удължаването на продължителността на човешкият живот. Проведен експеримент с билката, показва че при хората приемащи билката в продължение на една година със симптоми на деменция, се наблюдава подобрение на състоянието.

Терапията с гинко билоба е добре познара при лечението на състояния свързани с аномалии с оросяване на мозъка. Най-често намаления приток на кислород към мозъка се изразява в главоболие, замаяност, отпадналост, разконцентрираност, ледени крайници. Освен, че умее да повлиява добре на тези симптоми, билката намялва значително и риска от Алцхаймер.

Доказани са ползите на билката и про хората страдащи от глуакома. Това заболяване засяга зрителният нерв. Хранителната добавка има стимулиращо въздействие на кръвообръщението на този нерв. Тя умее да помага в начален стадий на заболяването. Това не означава, че приемът на билката, трябва да ограничи назначеното ви лечение. Просто съчетайте двете неща.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив