100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

​Вълшебната билка Глухарче

02/06/2017
от

Глухарчето е многогодишно тревосто растение с дебел, вретеновиден корен и скъсено стебло с приосновна листна розетка.. Листата му са пересто наделени, назъбени странично и с едър върхови дял. Кошничките на глухачето са единични на удължение под съцветията паяжинесто влакнисти дръжки. Цветовете са жълти.


Глухарчето цъфти от март до септември, като кошничките се отварят и затварят през денонощието и според атмосферните условия.

Името на билката съвсем не е случайно. То идва от опасността от попадане на плодосемките в ухото на човек, особено на деца, което може да доведе до проблеми със слуха. Все пак може да го срещнете и с имена като жълта млечка, радика, конско цвете и бърдоква. Разпространява се най-вече в умереният климатичен пояс.

Ползите от приема на Капсулите Глухаче за човешкото здраве са безброй много.

То умее да действа пречистващо върху кръвта и черният дроб, като тонизира и целият организъм.Интересен факт, е че то умее да пречиства не само организма от токсични вещества, а и почвата, върху която расте.

Глухачето умее да успокоява метаболитните процеси в човешкото тяло. Има свойството да спомага в бързото свалянто на килограми.

Билката помага и при умора, безсъние и невроза. Притежава силно диуретично действие. Умее да увеличава секрецията на храносмилателен сок и поддържа храносмилателната сисутема в добро състояние.

Повече от препоръчителен е приемът му при стомашно-чревни, жлъчни и бъбречни болести. Спомага и за успешното и улесненото изхвърляне на бъбречни камъни.Верен помощник в борбата с анемията и атеросклерозата. Понижава съдържанието на холестерол в кръвта.

Препоръчва се и при ревматизъм и артритни заболявания. Много полезен е и за дамите тъй като намалява симптомите на ПМС и увеличава лактацията при кърмене. Притежава и свойството да успокоява и ободрява умореният вид на очите.

Има благоприяно действие и върху кожните проблеми като акне, екземи, обриви, брадавици и мазоли.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив