100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

​Хлорела за здраве и дълголетие

03/21/2017
от

Хлорела е зелено сладководно водорасло, което се развива в условията на много слънце, чиста природа и вода в изобилие. От години водораслото е едно от най-ефективните природни лечебни средства, най-вече за детоксикация от тежки метали.


Хлорела се отличава с високата концентрация на хлорофил, откривана досега в един организъм. Ако не знаете, това е изключително важно вещество, което е природният аналог на хемоглобине. Хлорофинът спомага за пречистващото действие на това водорасло, както и за неговият антираков и кръвотворен ефект. Капсулите Хлорела са изключително богати на витамин А, бета каротин, витамин В12, желязо, аминокиселини. Освен тях водораслото съдържа и ценни антиоксиданти, всички витамини от група В, витамин С, природен йод, калций, цинк, микроелементи, ненаситени мастни витамини и минерали. Освен като хранителна добавка се изпозлва и като билков лек за различни заболявания. Хранителната добавка с хлорела може значително да подобри вашето здравословно състояние.

За хлорелата се смята, че може да намалява проблемите, които са причинени от радиация и ултравиолетови лъчи. Установено е, че водораслото ефективно се бори с тежките метали в организма. Дори химическите токсини могат да бъдат отстранени с помощта на хлорела. Съдържанието на хлорофил в съдържанието спомага и за отстраняването на лошият дъх. Последните проучвания потвърждават, че хлорелата насърчава доброто психично здраве и намалява астматичните пристъпи. Хлорерата може да бъде полезна и процеса за забавяне на стареенето.

Водораслото съдържа някои специфични полизахариди, като естесвеният антиобиотик хлорелан. Това я прави и нещо като антибиотик. Спомага за подобряването на омунната система. Допринася за синтезирането на интерферон, чиято роля е определяща за антибактериалното и антивирусно действие на Хлорелата. Подобрява храносмилането, усвояването и отделянето, понижава кръвното налягане и нивото на лошия холестерол. Благодарение на съдържащия се в състава й „Растежен фактор“, Хлорелата е мощен съюзник в борбата с туморни заболявания, както и при възстановяване след операции, при наличието на язви, гастрити, хемороиди.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив