100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

​Изцелението за множествто болести-Индийски живовляк

02/24/2017
от

Индийският живовляк е много полезна билка, която се смята просто за бурен от по-голямата част от хората. Живовлякът расте почти навсякъде, както в Америка, така и в Европа.

Живовлякът се използва като панацея в някои северо американски култури и затова разбира се си има обяснима причина. Много от активните му съставки показват антибактериални и антимикробни свойства, както противовъзпалителни и анти-токсични такива. Билката е и традиционен лек при ухапвания от насекоми и най-различни животни. Освен това, антибактериалното му действие предпазва от инфекции, докато противовъзпалителното му свойство облекчава болки, парене и сърбежи.

Капсулите Индийски Живовляк имат анти бактериологично и отхрачващо действие. Билката може да се използва и при заболявания на съединителната тъкан-вътрешни кръвоизливи и вътрешни рани, както и за подпомагането на лечението на леки форми на белодробна туберколоза.

Помага и при възпалителни процеси на горните дихателни пътища, характеризиращи се с оскъден секрет при хроничен бронхит, проблеми с храносмилателният канал като гастрити, язви и колити.

Смята се, че растението е полезно и за стомашно-чревният катар, метеоризъм, колики и стомашна дуоделна язва. Действа благоприятно и на хроничните възпаления на дихателните пътища, коклюш, бронхиален катар, астма и болеситите на черният дроб.

По непотвърдена информация, се смята и че билката помага за предпазването на тялото от влиянието на химиотерапията, като подобрява и кръвната захар. Живовлякът помага и при лошо храносмилателни киселини и язви, както и колити. Използва се при заболявания на стомашно-чревният тракт, както и за нарянявания на роговицата на окото. Укрепва венците и успокоява зъбоболът, и болките в гърлото.

В съдържанието на живовляка се намират витамините А, С и К, също така и много дъбилни вещества и полизахариди.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив