100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

​Лечебните свойства на Копривата

01/26/2017
от

Копривата е изключително полезна в цялата си същност. Като се започне от корена и се мине към стълбото, листата, та дори и цветовете, всички те оказват особено значение върху доброто човешко здраве.

За съжаление обаче, отнесени от ежедневните си задължения, хората доста често, забравят да обърнат внимание на тази така полезна билка. Не се замисляйте и започнете лечението си с Капсулите Коприва още днес.


Копривата е най-доброто крувопочистващо и кръвообразуващо билково средство. Тъй като тя оказва добро влияение и върху панкреатичната среда, успява и да намали съдържанието на захар в кръста.

Екстактът от коприва притежава свойството да лекува и възпаления на пикучните пътища и задържането на урина. Тойк умее и да стимулира ходенето до тоалетна при голяма нужда, силно се препоръчва и при този вид проблеми.

При хората в по-напреднала възраст се забелязва нямаляване на количеството желязо в кръвта. Вследствие на това се появяват състояния на умора и отпадналост. Човек започва да се чувства по-стар и по- малко трудоспособен. В този случай с голям успех се изпозлва екстрактът от коприва. Благодарение на изключително голямото съдържание на желязо, което се крие в копривата тя може значително да помогне при това неприятно състояние.

Консумирането на екстракт от коприва горещо се препоръчва и при хората, които страдат от стомашни и жлъчни проблеми, както и от силно главоболие.

При задържане на течности, копривата също би могла да бъде полезна, тъй като изтегля ненужните течности от тялото ни.

Благодарение на кръвообразуващите си ензими, копривата притежава свойството да облекчава малокръвието, анемията и други тежки заболявания на кръвта.

Копривата умее да облекчава и неудобствата причинени от различните видове алергии, ако се приема в по-продължителен период.

Екстрактът от коприва отстранява предразположеността към подагрични и ревматични заболявания, като умее и да притъпява причинената от тях болка.

Притежава и качествата да спира косопада и да възстанови изщощената коса.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив