100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

​Силата на безценната Лайка

03/22/2017
от

Антисептичните свойства на лайката са били известни от дълго време. Билката често се изпозлва заа лечение на газове, диария и стомашно-чревни заболявания. Цветчетата на билкат се берат от пролетта до края на август.


Традиционната медицина препочръчва лечение с лайка при заболявания като:колит, гастрит, проблеми с бъбреците, черният дроб, пикочните органи, студена малария, живеница, безсъние и нарушена сънна артерия. Оказва благоприятно влияние и за смекчаване на възпалени лигавици и оздравяване на рани.

Капсулите Лайка действат изключително благорпятни при вътрешни заболявания като гастрит, ентроколит, язва на дванадесетопръсника и стомаха, колит, подуване на корема. Облекчава и болките при менструален цикъл, като действа благоприятно и на проблеми с черният дроб и жлъчните пътища. Оказва положителен ефект и на заболявания от гинекологичен характер.

Козметици препоръчват изпозлването на лайка и за козметични процедури, като грижа за кожа, склонна към раздразнения. Изключително полезна е и при суха кожа, като спомага и за премахването на торбички под очите.

Лайка умее също така да се грижи и за косата, и за кожата на главата. Полезна е и за русата коса, тъй като й предоставя уникален златист цвят. Спомага и за укрепване на космените фуликули

Консумацията на лайка, дава и успокояващ ефект, като гарантира приятен и спокоен сън.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив