100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

​Полезните свойства на Капсулите "Мака"

01/12/2017
от

Билката Мака представлява корен кoйто расте във високите планински части на Перу.Коренът от мака е богат на въглехидрати и протеини, 60% въглехидрати и 10 % протеини, 2.2% мазнини.Коренът също е много богат на алкалоиди и есенциални материали.


Сред потребителите той е познат като силен афродизиак, подсилващ либидото и сексуалната функция. Има способностите да повишава енергията и физическата издръжливост.Капсулите "Мака" притежават уменията да стимулират концентрацията и мозъчната дейност. Увеличават работоспособността и намаляват стреса.Умеят и да облекчават типичните за менопаузата смущения.

Мака има въстановяващ ефекти при мъже и жени на срeдна и напрeднала възраст. Някой от хората го използват и за увеличаване на енергията и намаляване на физическата и психическа умора.

Капсулите "Мака" притежават и способността да регулират хормоналните проблеми на жените като:

1.Нормализира менстуацията

2.Облекчава болките преди месечния цикъл

3.Облекчава симптомите на менопауза

4.Помага в борбата с анемията

5.Преборва хроничната умора

6.Подобрява импотенцията.

Капсулите "Мака" са известни и като "билкова виагра". При мъжете екстрактът от мака могат да повишат и да подобрят качеството и количеството на спермата.Това е така благодарение на високата концентрация на протеини и други жизненоважни хранителни вещества, които ще откриете в съдържанието на какпулите.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив