100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

​Риган-чудото, което цари множество болести

03/06/2017
от

Божественият Риган е едно от съкровищата на народната медицина.


Като билка тази подправка намира приложение в куп народни рецепти. Използва се като мощен антисептик, за облекчаване и лечение на кожни възпаления. Бактерицидното действие на лека обуславя ползите от него при простудни заболявания. Спомага и при болкиите, причинени от менструацията при дамите. Стомашните нерзположения, също биват успешно повлияни от тази така полезна билка.

Ползи от приема на Капсулите Риган има и за боните от диабет, както и при тези с висок холестерол, и с панкреатит. При проблеми с косата и по-специално със скалпа божествено ухаещият риган също е изклчително полезен.

Риганът умее да овладява настинкат, като лекува и дихателните проблеми. Умее и да стимулира желанието за консумацията на храна. Освен за облекчаване на болезнената менструация, риганът може да действа из а регулиране на месечният цикъл на дамите.

Чудотворната билка може да лекува също така и куп проблеми от подуването на стохама до косопад и кашлица. Спомага успешно и за успоковането на болките в мускулите и кандидоза. Действа кръвозасилващо на маткат, като от там се счита, че предизвиква появата на месечният цикъл, следователно и нормализирането му.

С помощта на ригана може да излекувате и запушеният си нос, както и неприятният сиунузит. Мъчителната назална конгестия се преодолява лесно с помощта на риган, тъй като той работи като надежден антихистаминов блокатор-блокира производстворо на хистамин.

Уханният риган лекува успешно грип, пневмония и дори бронхопневмония, тъй като значително намалява продължителността на заболяването и остротата на симптоматика. Действа очислително на бронхите и същевременно спомага за изхвърляне на секреция от тях. Противовъзпалителните и антибактериални свойства на билката са важен фактор за бързото справяне с грипа.

Умее да регулира кръвното налягане и да овладява сърцебиенето. Ригънът притежава способността да премахва стомашното напрежение, което е решаващо за стимулирането на апетита. Действа успешно при отслабване, тъй като попадайки в тялото ригътнът буквално разтваря наложените мазнини и спомага за изхвърлянето на токсините. Понижава нивата на лошият холестерол.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив