100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

10-те невероятни ползи от приема на Сминдух

03/09/2017
от

Сминдухът може да се използва както като подправка към вскусните ястия, така и заради изключителните си лечебни свойства.


Листата и семената му имт горчив вкус, а лечебните му свойства са безброй. Съставът му е богат на протеини, фибри и витамин С. В съдържанието му своето място откриват и ниацин, калий, желязо и алкалоиди. Растението е източник на диосгенин. Диосгенинът стимулира синтеза на собствен естроген, който спомага за понуижаване на холестерола и подобрява микроциркулацията на кръвта.

Сминдухът е средтсов, което е не само лечебно. То притежава и свойството да поддържа женската красота.

Изьключително подходящ е и за млади майки, тъй като стимулира производството на кърма. Улеснява процеса на раждане, тъй като предизвиква маточни контракции.

Поради наличието на диодгенин и изофлавони в състава си, Капсулите "Сминдух" се препоръчвт срещу редица типично женски проблеми. Облекчаа симптомите на дискомфорт и менструални спазми при ПМС. Също така облекчава и състоянието при менопауза и тушира усещането за „горещи вълни“. Умее и да прдотвратява честата смяна на настроенията.

Благодарение на способността на сминдуха да стимулира естрогеновия синтез, се смята, че той стимулира растежа на гърдите. Билката е и ефективно средство срещу дърдечно-съдовите проблеми. Приемът му понижава риска от сърдечен удар, а благодарение на високото ниво на калий, който се съдържа в него, сминдухът може да контролира нивата на кръвното налягане и да благоприятства нормалният сърдечен ритъм.

Билката има големи ползи и за хората страдащи от диабет. Галактоманана, който се съдържа в сминдуха намалява интензитета на захарната абсорбация в кръвта.

Сминдухът извежда вредните токсини от тялото, облекчава храносмилането и ефективно противодейства на запека.Отлично средство срещу киселини.

Благодарение на богатия си състав, сминдух облекчава кашлицата, понижава температурата и успокоява възпаленото гърло.Благодарение на богатото си на фибри (сапонини, слузни вещества и др.), сминдух може ефикасно да възпрепятства развитието на рак на дебелото черво.

Много добра новина! Сминдух потиска апетита!

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив