100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

​Благоприятните свойства на Зеленият чай

02/01/2017
от

Зеленият чай е познат на хората от милиони години насам. Интересното е че зеленият и черният чай се приготвят от листата на един вечно зелен храст.


Зеленият чай има приятно действие върху човешкият организъм. Той е и неизменна част от азиатската култура. В Англия, той също заема почетно място, като предпочитан следобеден чай.

Ползите на Капсулите Зелен Чай за човешкото здраве са наистина много. Той има изключително благоприятно влияние върху метаболизма. Умее да пречиства организма и да засилва перисталтиката. Стимулира хормона норадреналин, който спомага за бързото изгаряне на калории. Изключително полезен е за отслабване, тъй като влияе добре на кръвното налягане и няма изкуствено действие. Неговото дейсвие е меко и ако нямате здравословни проблеми, няма и да усетите почти никакво влияени върху метаболизма си.

Действа благоприятно върху бъбреците и пикучният мехур. Съдържа още голямо количество витамин С. Хранителната добавка Зелен Чай е и мощен антиоксидант. Умее да неотрализира свободните радикали, които са основните виновници за стареенето на организма. Именно за това и се смята, че зеленият чай умее да удължава живота.

Консумирането на зелен чай поддържа тонуса, поради съдържащият се в него кофеин. Умее и да помага при преумора и продължителна работа. Притежава свойството да изостря ума.

Излседователи смятат, че зеленият чай помага срешу образуването на ракови клетки в организма. Цинкът, които се съдържа в зеленият чай, го прави изключително полезен за бременни жени.

Зеленият чай умее и да поддържа нормалната дейност на сърцето, като дейста благоприятно и на хората с високо кръвно налягане.

Има силно пречистващо действие, като умее и да прочиства кръвта и кръвоносните съдове. Препоръчва се да се консумира от пушачи, защото спомага по-бързото изхвърлянето на вредните вещества, натрупани след продължително тютюнопушене.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив