100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

​Чудотворната билка-Златен Корен

02/22/2017
от

Златният корен се изпозлва в народната медицина от хилядолетия. Билката се среща по високите планински местности. Растението е двесемеделно, от семейство Дебелецови. Расте на височини до 2 300 метра.


В екстракта от растението се срещат над 50 вещества. По важните сред тях са: монотерпенни алкохоли и техните гликозиди, цианогенни гликозиди, фенилетаноиди, фелинпропаноиди, флавони, арил гликозиди, проантоцианидини, деривати на галиевата киселина и разбира се, росиридол. Билката съдържа редица уникални вещества, на които са отдадени ценните й ефекти.

Днес Златният корен се изпозлва в цял свят като билков тоник, адаптоген, заедно с други билки и гъби с подобни свойства. И до днес Златният корен се изпо0злва най-често за подобряване на настронието, при депресии. С това разбира сем съвсем не се изчерпват нейните качества.

Благорпиятно влияние оказва и при началните стадии на ниско кръвно налягане, както и при главоболие, предизвикано от физическо или психическо натоварване.

Пропоръчва се и профикалтичната му употреба за укрепване на паметта, душевното и физическо здраве. Може да се изпозлва и при възпаления на устата и гърлото. Капсулите Златен Корен повишават нивата на ензимите,които от своя страна са важни за възстановяването след интензивни физически упражнения. Изследвания показва, че Златният корен повишава физическият капацитет и драстично скъсява периода на възтановяване между сериите с високото физическо натоварване. Регистрирано е и повишение на издръжливостта.

Това което отличава Златният корен от останалите билки е качеството и на адаптоген. При класическите стимуланти първоначалната повишена работоспособност е последвана от значителен спад, а многократната им употтреба води до забавяне на рефлексите. При прием на Златният корен след първоначалният скок в работопособността и последвалият спан, нивото й все пак се задържа над средното.

При мъжете Златният корен повлиява добре на еректилната дисфункция и преждевременната еякулация, като освен това стабилизира простатната течност. При жените възстановява менструацията при нейната липса и подсилва маточните тръби, като стимулира работата на яйчниците и подготвя организма за създаване на поколение.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив