100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

​Хлорофилът-безценен природен дар!

03/31/2017
от

Хлорофилът е растителен пигмент, който придава зеленият цвят на растенията. Именно на него повечето растения, дължат лечебните си свойства.


С помощта на хлорофила растенията преработват слънчевата система и се получава т. нар процес-фотосинтеза. По отношение на действието му към човешкото здраве, хлорофилът умее да подобрява функциите на хемоглобина, транспортиращ кислорода към тъканите. Подобно на него хлорофилът ускорява азотният обмен и увеличава нивото на свързаният кислород.

Научни изследвания доказват, че хлорофилът е от основно значение за човешкият организъм. Капсулите Хлорофил притежават мощни противовъзпалителни свойства, като също така умеят да подсилват и естествените защитни сили на организма. Пигмента умее и да инхибира развитието на гъбични инфекции в червата.

Съществуват и проучвания, които доказват, че хлорофилът притежава пречистващо кръвта действие, нормализира нивата на кръвното налягане, спомага за образуването на съединителната тъкан, както и за зарастването на открити рани, ерозии и язви.

Приемът на хранителната добавка е в състояние да предотврати негативните изменения в ДНК структурите. Хлорофилът разпознава и унищожава клетките с изменена клетъчна обвивка. Това е от изключително значение, тъй като човешките клетки ежедневно биват увреждани от вещества, които предизвикват окислителни промени в тялото. В следствие на това, се появяват ракови клетки, коиъо ако имунитетът е отслабнал, няма как по друг начин да бжъдат елиминирани. Хлорофилът помага на имунитета да унищожи именно онези клетки, при които вече са настъпили генетични изменения.

Освен всичко останало хлорофилът притежава и антитоксично действие. Той умее да извежда токсините от организма, като поддържа здравословната чревна флора и предпазва тялото от радиационни увреждания. Заедно с това, той има и дезодозиращо действие. Умее да премахва лошите миризми от тялото, включително от изпражненията и лошият дъх.

Препоръчва се консумацията му при хора с отслабена имунна система, както и за онези, които рядко имат досег със слънчева светлина. Приемът му е подходящ и при простудни заболявания и възпалителни процеси, както и в случаите на храносмилателни смущения.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив