100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Полезните действия на екстракта от коприва

01/06/2017
от Екип Булгарикус

Свикнали сме да мислим, че всички лечебни билки, са някъде там далеч от нас. Когато видим нещо близо до нас, не вярваме че е толкова полезно и достъпно, като копривата например. Потвърдено е с редица изследвания че копривата разполага с много лечебните свойства.

Какво съдържа копривата

бутилка с хранителна добавка - екстракт от коприваЕкстракта от коприва на булгарикус е източник на желязо, калций, магнезий и множество витамини и с високо съдържание на витамин С. В копривата се съдържат още мравчена киселина, хлорофил, хестамин, витамин К, витамин В2, каротин и много други полезни за вашето здраве съставки.

Какви са деиствията на екстракта от коприва?

  • Екстракта от коприва, поддържа доброто здравето на простата.
  • Повишава свободния тестостерон-Този екстракт се използва от редица атлети за увеличаване на тестостерон а-което е от основно значение за повишаването на мускулната маса..
  • Копривата се използва също при проблеми с половата система и за повишаване на либидото
  • Екстракта от коприва подобрява кръвообращението в организма.
  • Подходящ при пролетна умора и когато се чувствате отпаднали
  • От особена полза При хора със сърдечно-съдови заболявания .
  • Коприва екстракт се препоръчва също така при чести главоболия
  • Приема на екстракт от коприва помага при доста проблеми с бъбреците.
  • Екстракта от коприва на булгарикус има тонизиращо и ободряващо деиствие

Екстракт от коприва при алергии

Копривата се използва от векове за лечение на симптоми на сенна хрема, която е най-често срещаният алергичен проблем. Копривата съдържа активни съединения, които намаляват възпалението.Всеки втори лекар, твърди че няма нищо по-ефективно от коприва за облекчение на алергията. Екстракта от коприва на булгарикус няма нито един страничен ефекти. Тои може да се използва редовно и продължително.

Друго полезно своиство на екстракта от коприва е повишаването на сексуалната функция. Лигнаните, съдържащи се в екстракта от коприва,може да помогнат за увеличаването на производството на хормони в човешкия организъм и да се гарантира, че свободният тестостерон е на разположение за мъжката жизненост,сексуалната функция,покачване на сила издръжливост и мускулна маса.

Можете да поръчате от тук екстракта от коприва на булгарикус. В нашият онлайн магазин вие ще намерите голямо разнообразие от натурални продукти за здраве,билкови продукти за отслабване и голямо разнообразие от хранителни добавки.

Коментари

При мен екстракта действа уникално добре - пробвах и с откъсната от парка, но изглежда, че действието на хапчетата е по-силно, тъй като с тях се чувствам по-бодър и свеж
Напиши отзив