100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Невероятният ефект на Йохимбин върху потентността и други негови приложения

06/03/2019
от Екип Булгарикус

Екстрактът от кората на дървото Йохимба, наричано Йохимбин, е изцяло природно вещество, известно по цял свят със своя забавящ стареенето ефект. Йохимбин се използва традиционно при еректилна дисфункция, ниско либидо, хормонални дисбаланси и при липса на енергия. Дърветата Йохимба се отглеждат от хиляди години в Западна Африка, откъдето и произхождат.

Според публикуван през 2013 година доклад, Йохимба е единственото растение, което е официално вписано като подобрител на сексуалните функции в човешкия организъм. Не случайно, тя си е спечелила прозвището „билкова виагра“. През последните 75 години се използва широко в лекарства и хранителни добавки, особено такива за третиране на сексуални дисфункции.

Какво представлява кората от Йохимба?

Кората от Йохимба е хранителна добавка. Името на вида се води Pausinystalia yohimbe. Активното вещество в Йохимба, наречено Йохимбин, се използва за приготвяне на различни лекарства. Цивилизациите в Западна Африка са го използвали в продължение на хиляди години. Днес, това вещество се изследва широко за своя ефект върху еректилната дисфункция, импотентността, диабета, депресията и други здравословни състояния.

Едно от основните действия на Йохимбин е алфа-2 антагонизма. Това означава, че той стимулира нервната система и увеличава отделянето на адреналин, което от своя страна води до подобряване на концентрацията, стимулиране на кръвообръщението и засилване на физиологичните процеси в организма.

Хранителни стойности на кората от Йохимба

Както вече споменахме, основната активна съставка в кората от Йохимба е алкалоидът наречен Йохимбин. Може да го срещнете и под наименованията алфа-йохимбин или ало-йохимбин.

В Съединените Щати, има одобрени многобройни медикаменти с йохимбин. Веществото е вписано като „Йохимбин Хидрохлорид“. Лекарствата с Йохимбин най-често се предписват за третиране на сексуална дисфункция при мъже и жени, която може да бъде пречинена от фактори като възраст, хормонални дисбаланси или да е в резултат от силни лекарства.

Някой изследвания твърдят, че алфа-2 антагонистите могат да подобрят поносимостта на пациентите към антидепресанти. Йохимбин има химическа структура, която е подобна на структурата на лекарства за подобряване на настроението, либидото, регулиране на кръвното налягане и други.

6 ползи от приема на Йохимбин

1. Третира еректилната дисфункция

Най-често, Йохимбин се приема за лечение на сексуални проблеми и намаляване на симптомите при еректилна дисфункция, или т.нар. импотентност. Изследванията показват, че Йохимбин може да подобрява кръвообръщението към пениса. Освен това, той стимулира нервните импулси, които участват в оргазмите. Понеже Йохимбин влияе върху крвоносните съдове, той релаксира тъканите в пениса и им помага да се напълнят с повече кръв. Това води до силни и здрави ерекции.

2. Намалява страничните ефекти от някои лекарства

Доста хора изпитват симптоми на сексуална дисфункция и ниско либидо когато приемат лекарства за депресия или стрес. Формулите с Йохимбин могат да намалят тези неприятни странични ефекти, като повишат тонуса и ви дадат повече енергия.

3. Регулира кръвното налягане

В качеството си на алфа-2 антагонист, Йохимбин стимулира нервната система. Според редица изследвания, това вещество може да увеличи кръвното налягане. Това го прави изключително подходящ при еректилна дисфункция и при проблеми с нервите при диабет. Йохимбин се използва за справяне с ниското кръвно налягане и със симптоми като замаяност. Трябва да се уточни, че хората с високок кръвно налягане трябва да приемат Йохимбин с повишено внимание.

4. Подобрява физическото представяне

Ателетите и спортуващите често използват добавки с Йохимбин за подобряване ан физическото си представяне и стимулиране на изгарянето на мазнини. Има предположения, че това вещество дори може да е полезно за изчистване на мускулната маса и оформяне на релефа.

5. Регулира нивата на захар в кръвта и помага за отслабване

Йохимбин има способността да изгаря излишните мазнини и да повишава ефекта от диети за отслабване. Според проведените клинични изследвания, Йохимбин стимулира липозата, регулира производството на инсулин и намалява апетита, като по този начин ви помага да се сдобиете с желаната фигура.

6. Има положителен ефект при депресия

Изследванията показват, че йохимбин увличава нивата на допамин в мозъка, когато се използва самостоятелно или в комбинация с андтидепресанти. Освен това, той стимулира когнитивните процеси и подобрява концентрацията и паметта.

Защо Йохимбин на Bulgaricus?

Йохимбин на булгарикус е изцяло натурален продукт, който ви осигурява 2,5мг чист екстракт от кората на Йохимба с всяка капсула. Продуктът е 100% натурален и безвреден, и се усвоява лесно и бързо от организма. Могат да се приемат по 1-2 капсули дневно, с достатъчно количество вода. Продуктът е подходящ за вегани и вегетарианци и не съдържа консерванти. Поръчайте сега 100% ЧИСТ Йохимбин!

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив