100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

​Ползите от приема на Английски бръшлян

03/02/2017
от

Англисйкият бръшлян принадлежи към семейството Araliaceae, и представено в природата под формата на лоза, достигащи височина от 20 метра.


Билката е намерена в страни с топъл климат. Лечебни свойства имат листа, корени и кора. Листата са най-добре, добито в периода на цъфтеж, която попада през август и септември.

Помага срещу кашлица, както и се бори успешно срещу загубата на тегло. Помага за възтановяването на организма след тежки операции и травматично овреждане на мозъка. Перфектно лечебно средство е и при остри, хронични бронхити и пхевмония на белите дробове. С помоща на Капсулите Английски Бръшлян можете да лекувате и остър гастрит, ентерит и колит.

Умее да намалява възпалението на кожата, помага и при гнойни възпаления. Действа изключително добре при духа кашлица по време на настинка. Действа благорпятно при мазоли.

Английският бръшлян е идеален помощник в борната с целулита.Билката притежава уникалното свойство да възвръща еластичността на кожата. Приема на Английски бръшлян е сподобен да подобри растежа на вашата коса. Действа изключително добре през мъчителните за косата сезони-пролет и есен.

Помага и в борбата с луничките, които се появяват често в края на зимата и началото на пролетта.

В съставките на бръшляна ще откриете до 5% хедерасапонин С, агликон, на който е тритерпенът хедерагенин Освен това съдържа флавоноловия гликозид рутин, хлорогенова и кафена киселина, скополин, дъбилни вещества, смоли, пектин, каротен и др.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив