100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

​Магията на Зеленото кафе

01/27/2017
от

Оказва, се че зеленото кафе е сред най-предпочитаните и най-често консумираните напитки след водата и чаят.


Много голяма част не употребяват този продукт, тъй като не са запознати с полезнните му свойства за човешкият оргнизъм. За тези , които не знаят зеленото кафе се нарича оше, кафето, което още не е печено. Това се дължи на факта, че кафените зърна, вмето да се пекат се обработват по специален начин след като са освободени от меката част на плода на дървото.

Хранителната добавка „Зелено кафе“ е много благоприятна за човешкият организъм, тъй като притежава голямо количесто благоприятни за тялото вещества. В неговото съдържание място намира значително количество хлорогенова киселина, която е мощен антиоксидант и е верен спътник, при почистването на организма от вредните свободни радикали. Хубавото при него, е че не съдържа единствено кофеин, но и пуринови алкалоиди. Комбинацията на двете вещества помага срещу главоболие, дори и срещу хронична мигрена.

Хлорогеновата киселина играе важна роля и в ускоряването на метаболизма, което гарантира по-бързото разграждане на мазнините.

То е изключително популярно и като полезно средство за контрол на апетита. Също така, консумацията на зелено кафе е и много добър начин за намаляването на излишните натрупани килограми, като има и свойството да пречи на застлъстяването.

Зеленото кафе умее и да подобрява паметта, както и работата на сърдечно-съдовата система. Оказва силно влияние и на тонуса на организма. Чудотворните Капсули могат и да засилват ефективността на мозъчните процеси.

Зеленото кафе умее и да понижава холестерола, благодарение на съдържащият се в зърната витамин РР. Витаминът също така подобрява и активността на черният дроб и панкреаса.

Зърната на зеленото кафе са добър източник на желязо, селен, калций, витамин Е и С – още антиоксиданти, влизащи в списъка с препоръчителни за здравината на косата и ноктите.

Кръвната захар бива понижавана от екстракта от зелено кафе. Ето още едно доказателство за това, че помага за отслабването! Зеленото кафе се препоръчва и на хора с диабет.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив