100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Зеленото Кафе – Мощен антиоксидант, който топи килограмите

05/23/2019
от Екип Булгарикус

Ако все още не сте чули за невероятните ползи от приема на зелено кафе, може би вече е крайно време да се информирате. Екстрактът от зърна зелено кафе се е превърнал в абсолютен хит в отслабването, благодарение на бързото си и гарантирано действие. Това не е просто поредната мода в хранителните добавки – върху зеленото кафе са проведени редица изследвания, които доказват невероятния му ефект! Продължете да четете по-надолу за да разберете какво прави тази хранителна добавка толкова успешна.

Екстрактът от зелено кафе представлява вещество, извлечено от зърната на неизпечени кафени зърна. Термичната обработка премахва най-активната съставка в зеленото кафе - хлорогенната киселина. Именно хлорогенната киселина е отговорна за антиоксидантния ефект на кафето, като освен това помага за контролиране на кръвното налягане, изгаряне на мазнините и поддържане на здравословни нива на захар в кръвта.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ПРИЕМА НА ЗЕЛЕНО КАФЕ?

Зеленото кафе има толкова много полезни свойства върху човешкия организъм. То може да промени изцяло начина по който се чувствате и по който възприемате тялото си. Благодарение на този продукт вие лесно и сигурно ще постигнете мечтаната фигура!

  • Стимулира метаболизма

Наличието на хлорогенна киселина в зеленото кафе доказано стимулира метаболизма. Това вещество допълнително намалява отделянето на глюкоза от черния дроб в кръвоносната система. За да запълни нуждата от глюкоза, тялото започва да изгаря натрупаните мазнини, което води до отслабване.

  • Намалява апетита

Ако сте от хората, които постоянно опитват различни диети, но в крайна сметка не успяват да ги спазят до край и хапват повече отколкото е нужно, токава зеленото кафе е перфектното решение за вас. Отново, хлорогенната киселина потиска апетита по естествен начин. Тя го контролира и ни предпазва от преяждане. Редовната консумация на екстракт от зелено кафе също така блокира абсорбцията на мазнини и въглехидрати в тялото.

  • Подобрява кръвообръщението

Кръвта има изключително важна роля в организма, като транспортира кислород към клетките и същевременно премахва газовете и токсините от тялото. Лошото кръвообръщение може да доведе до умора и летаргия, които влияят върху метаболизма ви и забавт процеса на отслабване. Екстрактът от зелено кафе е чудесно решение и за този проблем.

  • Изгаря мазнините

Зърната зелено кафе ви помагат да стимулирате способността на организма да разгражда мазнините, тъй като те водят до отделяне на специални ензими в тялото. Освен това, зеленото кафе действа като естествен антиоксидант за черния дроб. То го пречиства и премахва лошия холестерол.

  • Намалява абсорбцията на захар

Консумацията на екстракт от зелено кафе намалява усвояването на захарите в стомаха, което означава че по-малко захари се преобразуват в мазнини.

ЗАЩО ЗЕЛЕНО КАФЕ НА BULGARICUS?

Нашата формула с екстракт от зелено кафе е 100% натурална и чиста, като ви доставя единствено нужният екстракт. Една доза се състои от 2 капсули или 100мг екстракт от зелено кафе – това е напълно достатъчно за стимулиране на процесите за отслабване в организма. Капсулите се приемат изключително лесно – изпийте 2 капсули, около 30 минути преди хранене. Максималният прием е 4 капсули на ден, т.е. 2 пъти по 2 капсули (най-добре сутрин и вечер, преди храненията). Не губете време, а постигнете мечтаната фигура СЕГА!

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив