100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Женшен-афродизиак с лечебни функции

03/28/2017
от

Тази билка е наричана корена на младостта и енергичността. Билката е широко разпространена в световното лечение на различни болести с народни средства.


Растението Женшен е идеално за хората, които спортуват активно. В същото време е и афродизиак с лечебни фукнции. Благодарение на лечебните си свойства в родината си билката е наричана „Корен на младостта и дълголетието“.

Всички полезни свойства на билката се намират в корена й. Това е билка, която расте изключително рядко, 4-6 години, като трупа жинзенозиди и гликозиди с уникална структура и действие. Основна биологично активна съставка на женшена са гликозидите, които стимулират синтеза на глилкоген и понижават нивото на захарта в кръвта. Капсулите Женшен притежават и свойството да укпрепват кръвоносните съдове и нормализират сърдечната дейност, като панкреасовата киселина ускорява обмяната на веществата. Консумирайки тази хранителна добавка може да си набавите витамин С и всички витамини от група В, защото добавката е изключително богата именно на тях, като освен това съдържа и минерали, алкалоиди, пектин и т.н.

Умее да повишава аеробният капацитет и аеробната издръжливост. Действа като адаптоген, като кара тялото да избира мастни киселини вместо гликоген при зареждането с енергия. Има уникалното свойство да снижава нивата на хормона кортизол в кръвният поток. Билката притежава и уникалното умение да ускорява изгарянето на мазнини.

Наричана е още „мъжки корен“, защото помага при еректилна дисфункция. Повишава нивото на тестостерон в организма и на количеството сперматозоиди. Спомага при диабет, защото умее да намалява нивото на кръвната захар. Укрепва и сърдечноъдовата система.

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив