100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Бяла върба 120 капсули

29.99 лв
 
133
В наличност
+

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Формулата с Бяла върба е продуктът, от който имате нужда, ако искате да пречистите организма си и да стимулирате нормалното функциониране на хранителната система. Тази специална хранителна добавка съдържа 100% натурален екстракт от кората на Бяла върба в лесни за прием капсули. Всяка капсула осигурява 800мг натурален екстракт от растението, без допълнителни вещества, които да отежнят формулата и да я направят трудна за абсорбция.

Кората на Бялата върба съдържа салицин, флавоноиди, витамин С, дъбилни вещества и около 10-12% танини. Гликозидът салицин се усвоява от организма под влияние на саликазата и се трансформира в салигенин, който в последствие се окислява до салицилова киселина, позната още като аспирин. Благоприятното действие на бялата върба върху организма е известно още от Древността. През 5 век от преди новата ера Хипократ описва свойствата на бялата върба, като приготвя чрез екстракция на върбова кора под формата на прах. Той описва, че този прах понижава температурата и успокоява болката при треска. Още през 1 век Диоскоридес потвърждава нейните свойства. Век по-късно Гален също започва да я изследва. В съвременната медицина се употребява кората на дървото. Тя се събира в ранна пролет. От нея се приготвят отвари, таблетки и капсули. Основната съставка на кората на дървото, заради която тя има такива свойства, е салицин. Той е изолиран в кристална форма през 1828 година. Салицинът и аспиринът са химични деривати на салициловата киселина.

Кората на бялата върба се използва в народната медицина още от древността. В продължение на векове кората на бялата върба е използвана като средство за лечение на редица болезнени състояния. Кората на бялата върба съдържа флавоноиди, фенолни гликозиди, салицилати и танини (дъбилни вещества). Благодарение на високата концентрация на танини тя действа успокояващо при чревни разстройства и спазми на тънките черва. Тя е познато средство за намаляване на температура и болки, укрепване на организма и прочистване на кръвта. Екстрактът от кората на бяла върба се използва успешно за лечение на остра и хронична болка, инфекции и простудни заболявания.

Брой капсули в опаковка - 120 капсули

Всяка доза (2 капсули) съдържа- 800мг

Начин на употреба:

Вземайте по 2 капсули два пъти дневно, за предпочитане с

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Съдържание:

Доза:

1 Капсулa

Брой дози в опаковка:

120

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Бяла върба (кора)

800 mg

Продуктът не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или ядки.

Етикети

Ревюта

Няма намерени мнения

Напиши отзив