100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)
Спестяваш 38%

Д-Маноза 500мг 120 капсули

В наличност
149
Пазарна цена: 80.00 лв
49.99 лв
Вие спестявате: 30.01 лв (38%)
+
Нашите цени на едро:
Количество 2+
Цена 45.99 лв
  • Борба с уроинфекции
  • Притежава анти - адхезионни свойства
  • Допълва естествения процес на пречистване на организма.

Д-Маноза е естествен монозахарид, който се среща натурално в ябълките, прасковите, червените боровинки, ягодите, малините, къпините и в някои билки. За да ви предоставим всички полезни качества на това вещество, ние създадохме нашата висококачествена формула, която доставя на организма 100% чиста Д-Маноза от натурални източници.

Д-Маноза e активно вещество, широко разпространено в много растения. Тя участва в редица клетъчни процеси, за разлика от другите основни захариди. Многобройни клинични изследвания описват ролята на Д-Манозата в защитата срещу бактериални инфекции. Манозата има изключително благоприятен ефект за уринарния тракт, като благоприятства пречистването на тялото. Прикрепяйки се към бактериите, тя предпазва от инфекции и подпомага по-лесното изхвърляне на вредните субстанции от организма. Д-манозата е предпочитана хранителна добавка за хората, които страдат от проблеми с отделителната система, като например цистит и бъбречни проблеми. Д-Манозата действа като се прикрепя към бактериите по-здраво, отколкото те се прикрепят към човешките клетки в пикочния мехур и пикочните пътища. При редовна консумация на D-маноза, тя се разпростанява в целия уринарен тракт, като обгръща всички бактерии, така че те не могат повече да се прикрепят към вътрешната му стена. По този начин бактериите се изхвърлят от организма при уриниране.

Д-манозата е предпочитана хранителна добавка за хората, които страдат от проблеми с отделителната система, като например цистит и бъбречни проблеми.

Брой капсули в опаковка - 120 капсули

Всяка капсула съдържа- 500мг

Начин на употреба:

Като хранителна добавка, приемайте по 3 капсули от 1 до 3 пъти на ден. Приемайте с вода, или неподсладен сок.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Съдържание:

Доза:

3 Капсули

Брой дози в опаковка:

40

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Д-Маноза

1,500 mg

Продуктът не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или ядки.

Видео към продукта:


Няма намерени мнения

Напиши отзив