100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

Д-Маноза 500мг 60 капсули

Спестяваш 48%
25.99 лв
Пазарна цена: 50.00 лв   Вие спестявате: 24.01 лв (48%)
148
В наличност
 

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

  • Борба с уроинфекции
  • Притежава анти - адхезионни свойства
  • Допълва естествения процес на пречистване на организма.

Д-Маноза е естествен монозахарид, който се среща натурално в ябълките, прасковите, червените боровинки, ягодите, малините, къпините и в някои билки. За да ви предоставим всички полезни качества на това вещество, ние създадохме нашата висококачествена формула, която доставя на организма 100% чиста Д-Маноза от натурални източници.

Д-Маноза e активно вещество, широко разпространено в много растения. Тя участва в редица клетъчни процеси, за разлика от другите основни захариди. Многобройни клинични изследвания описват ролята на Д-Манозата в защитата срещу бактериални инфекции. Манозата има изключително благоприятен ефект за уринарния тракт, като благоприятства пречистването на тялото. Прикрепяйки се към бактериите, тя предпазва от инфекции и подпомага по-лесното изхвърляне на вредните субстанции от организма. Д-манозата е предпочитана хранителна добавка за хората, които страдат от проблеми с отделителната система, като например цистит и бъбречни проблеми. Д-Манозата действа като се прикрепя към бактериите по-здраво, отколкото те се прикрепят към човешките клетки в пикочния мехур и пикочните пътища. При редовна консумация на D-маноза, тя се разпростанява в целия уринарен тракт, като обгръща всички бактерии, така че те не могат повече да се прикрепят към вътрешната му стена. По този начин бактериите се изхвърлят от организма при уриниране.

Д-манозата е предпочитана хранителна добавка за хората, които страдат от проблеми с отделителната система, като например цистит и бъбречни проблеми.

Брой капсули в опаковка - 60 капсули

Всяка капсула съдържа- 500мг

Начин на употреба:

Като хранителна добавка, приемайте по 3 капсули от 1 до 3 пъти на ден. Приемайте с вода, или неподсладен сок.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Съдържание:

Доза:

3 Капсули

Брой дози в опаковка:

60

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Д-Маноза

1,500 mg

Помощни вещества: Желатин (капсула), магнезиев стеарат и талк.

Продуктът не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или ядки.

Видео към продукта:


Етикети

Ревюта

Преди време личния ми гинеколог ми беше споменал за Д-манозата, търсих я по различни аптеки, не я открих, но след като я намерих тук, мога да кажа, че наистина ми помогна с проблемния ми и хроничен цистит!
Препоръчвам!
Напиши отзив