100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Гарциния Камбоджа + Мака

31.99 лв
 
gm0060
В наличност
+

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Представяме ви един чудесен комплект, чиято цел е да стимулира изгарянето на мазнини в организма и същевременно да ви тонизира и да ви помогне да се чувствате пълни с енергия през целия ден. Този комплект е подходящ за всички здравословно живеещи и активни хора, които знаят кое е добро за тялото им и държат на добрата си форма.

Ако пък сте от хората, които искат да променят начина си на живот към по-добро, този комплект е страхотен избор за едно ново, здравословно начало! Богати на антиоксиданти и толкова полезни за организма - Гарциния Камбоджа и Мака са нашите свежи продукти, които ще ви помогнат се радвате на перфектна фигура, като същевременно се вувствате пълни с енергия. На какво се дължат полезните действия на тези продукти? За да стане ясно това, трябва да ви представим всяко едно от тези уникални растения и неговите ползи. Ето ги и тях:

ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА

Гарциния Камбоджа е азиатско растение с малки зелени плодове, които са широко разпространени в кулинарията, благодарение на приятния си кисел вкус. В кората на растението се съдържа голямо количество от натуралното вещество хидрокси киселина (НСА). Това е активната съставка в екстракта от Гарциния Камбоджа, т.е. веществото, което подпомага отслабването. Екстрактът от това растение ви помага да се отървете от излишните килограми като потиска глада и засилва горенето на мазнини. Нашият продукт ще ви предостави всички полезни качества на растението в удобни капсули, които можете да приемате всеки ден. Гарциния Камбоджа е полезна за:

- Намалява апетита

- Стимулира метаболизма

- Увеличава изгарянето на мазнините

- Подобрява настроението

МАКА

Мака е перуанско растение, култивирано от над 2000 години. Съществуват няколко вида мака, включително жълта, червена и черна. Коренът на мака се причислява към адаптогенните растения, т.е. той има полезен ефект само когато съществува ясно изразен проблем. Например, ако в организма се съдържа прекалено голямо количество от даден хормон, той го редуцира до нормалните нива; и обратното – ако има липса на даден хормон в организма, той подпомага повишаването на нивата му, докато се постигне баланс. Надбъбречните жлези са част от ендокринната система, в която основни органи са хипофизата и хипоталамуса. Когато има проблем с надбъбречните жлези, в организма има дисбаланс, който от своя страна води до умора и силен стрес. Коренът от мака, тогава когато се консумира редовно, има способността да стимулира хипоталамуса и хипофизата, което води до вътрешен баланс на надбъбречните жлези. Ето кои са другите ползи на това растение:

- Енергизира

- Стимулира метаболизма

- Премахва умората

- Увеличава либидото

- Намалява холестерола

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Гарциния Камбоджа – Приемайте по 1 таблетка от 1 до 3 пъти дневно. За най-добри резултати, са необходими 30 - 60 минути преди хранене.

Мака - Приемайте по 1 капсула до 2 пъти на ден.

Етикети