100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

Глюкоманан 575мг 60 капсули

23.99 лв
 
gl-bul-001
В наличност
 

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Глюкомананът е водоразтворимо влакно, което се извлича от екзотичното растение Конджак. То е разпространено в източноазиатските държави като лек и храна. Глюкоманан е богат на глюкоза и маноза, което от своя страна е определящо за способността му да абсорбира огромни количества вода. Нашата хранителна добавка ви осигурява 575 мг чист Глюкоманан в удобни за прием капсули.

Глюкоманан стимулира храносмилането, като обгръща парченцата храна в стомаха и забавя процесите на усвояване на мазнините. Той има свойството да увеличава обема си между 50 и 200 пъти, като по този начин създава чувство на ситост. Хранителните фибри забавят скоростта на абсорбиране и усвояване на въглехидратите, което е изключително благоприятно за нивата на захар в кръвта.

Освен това, Глюкоманан стимулира размножаването на микро-флората в стомахаи помага за изхвърлянето на холестерола от кръвта. Около десетина минути след прием, Глюкоманан увеличава значително размерите си и се превръща в гел с плътна структура. По този начин вие чувствате ситост през целия ден. Тази негова способност да увеличава размера си в стомаха, води и до ефективно прочистване на червата. Преминавайки през червата, хранителните влакна извеждат всички токсини от организма.

Ползи от приема на Глюкоманан:

  • Премахва токсините от стомашния тракт
  • Осигурява чувство на ситост и намалява апетита
  • Помага за намаляване на теглото
  • Регулира нивата на захар в кръвта
  • Подобрява храносмилането
  • Изчиства кожата и забавя стареенето

Начин на употреба:

Приемайте по 3 капсули на ден с 1 чаша вода (250мл), около 30-45 минути преди хранене.

Капсули в опаковка: 60

Съдържание в 1 доза (3 капсули): 1 725мг Глюкоманан

Етикети