100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

Хиалуронова киселина 120 капсули - 3 опаковки

Спестяваш 47%
116.99 лв
Пазарна цена: 221.97 лв   Вие спестявате: 104.98 лв (47%)
hial-3
В наличност
 

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Възползвайте се от нашето чудесно предложение за 3 опаковки висококачествена Хиалуронова киселина на цената на 2!

Нашата формула на Булгарикус съдържа висококачествена хиалуронова киселина. Този продукт е подходящ при различни ставни заболявания, включително остеоартрит. Хиалуроновата киселина е вещество, което присъства естествено в човешкото тяло.

Хиалуроновата киселина се среща естествено в почти всяка клетка в тялото и се появява във високи концентрации в определени места на тялото. Във всяко място на тялото, тя изпълнява различна функция. В най-големи концентрации е в съединителната тъкан. Тя се среща навсякъде в тялото. Тя прави много повече, отколкото свързване на частите от тялото. Основните функции са задължителна подкрепа, защита и изолация. Хиалуроновата киселина е важна съставна част на ставната течност, където той служи като смазка и играе роля в съпротивата срещу сили на натиск. Прием на хранителни добавки с хиалуронова киселина, може да намали болките в ставите, свързани с коляното и остеоартрозата. Защото синовиалната течност е като възглавница за ставите.

Хиалуроновата киселина се използва и като пълнител в устна пластична хирургия. Някои хора прилагат хиалуронова киселина на кожата за лечение на рани, изгаряния, кожни язви, и като овлажнител. Има и голям интерес и за предотвратяване на ефектите на стареенето. В действителност, хиалуронова киселина се приема като "извор на младостта". Нейната консистенция с лекотата позволява да бъде от полза в продукти за грижа за кожата като отличен овлажнител. Това е една от най-хидрофилните (водолюбиви) молекули в природата с много ползи за човешкото тяло може да бъде описано като "овлажнител от природата".

Брой капсули в опаковка: 120 капсули

Всяка доза съдържа- 100 мг хиалуронова киселина

Начин на употреба:

Приемайте по 2 капсули от 1 до 2 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Съдържание:

Доза:

2 Капсули

Брой дози в опаковка:

120

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Натрий

9 mg

Хиалуронова киселина

100 mg

MSM (метилсулфонилметан)

900 mg

Продуктът не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или ядки.

Етикети