100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Хлорела 60 капсули

19.99 лв
 
168
В наличност
+

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Имате ли нужда от продукт, който да пречисти организма ви и да повиши имунната ви система? Тогава, нашата формула с Хлорела е продуктът за вас! 100% натурален екстракт от Хлорела, който по естествен начин стимулира детоксикацията на организма. Без изкуствени и стимулиращи вещества!

Хлорелата е едноклетъчно водорасло, което се развива в сладки води. Капсулите с хлорела се препоръчват на хората, които имат нужда от детоксикация и пречистване от тежки метали. Те са изключително ценени от диетолозите, поради голямото си съдържание на хлорофил. Именно на високото съдържание на тази субстанция в хлорелата, се дължат имуностимулиращите и противовъзпалителните й свойства. През годините, са провеждани многобройни изследвания с това водорасло, които доказват полезните му свойства. Доказано е, че то повишава количеството на необходими бактерии в чревната флора, като по този начин намалява риска от стомашни проблеми. Освен това, хлорелата се използва при запек, кръвно налягане и повишен холестерол.

Хлорелата съдържа 60% протеини, 18 есенциални аминокиселини и различни витамини и минерали. Тя е чудесен източник и на мастни киселини, които са необходими за редица биохимични процеси в организма, включително за хормоналния баланс. Това едноклетъчно водорасло се е появило преди 2 милиарда години, като е било едно от първите представител на този вид. Понеже Хлорелата е микроскопичен организъм, тя е била открита едва в края на 19-ти век. Хлорелата се използва като средство за стимулиране на имунната система, при злокачествени заболявания, за намаляване на страничните ефекти от лъчелечението, за повишаване на броя на белите кръвни телца – левкоцити, за профилактика на настинки, за предпазване на организма от токсичните ефекти на олово и живак, както и като средство за забавяне на процесите на стареене.

Брой капсули в опаковка - 60 капсули

Всяка доза ( 6 капсули) съдържа – 3000мг

Начин на употреба:

Приемайте по 6 капсули на ден с вода.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Етикети

Ревюта

Няма намерени мнения

Напиши отзив