100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

Куркума + Босвелия

59.98 лв
 
kb00120
В наличност
 

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Представяме ви една чудесна комбинация от 2 активни продукта с разнообразни ползи за човешкия организъм: Босвелия и Куркума 120 капсули. Тези две формули са специално създадени с най-чистите и натурални съставки, които са изключително полезни за здравето. Куркумата е невероятна подправка, която се ползва от хялодолетия, а Босвелията е специален вид смола от Африканско растение.

Няка разгледаме всеки продукт поотделно и неговите невероятни свойства за човешкия организъм:

КУРКУМА

Куркумата е тревисто растение, произхождащо от Азия, сродно на джинджифила. Традиционно се използва коренът на растението, в който всъщност се съдържат и огромна част от полезните му вещества. Използва се както за лек при различни проблеми така и като подправка за различни ястия, благодарение на деликатния си аромат и почти неутрален вкус. Куркумата се е използвала хиляди години като лекарство в китайската и индийската медицина. Тя е чудесен източник на желязо, манган, витамин В6, хранителни фибри и калий.

Изследванията показват, че куркумата има силни противовъзпалителни свойства. Отговорен за това е жълтият пигмент в растението, наречен куркумин. Мощните му противовъзпалителни качества са доказани от редица клинични тестове, които го определят като по-лековит дори и от някои силни лекарства за които е нужна рецепта. За разлика от тези лекарства, обаче, куркуминът не е токсичен! Въпреки че възпаленията са полезни за организма, голям проблем за него могат да бъдат хроничните възпаления, които с времето могат да увредят тъканите в организма. Хроничните възпаления са основен фактор за много сериозни болести. За щастие, куркуминът подтиска развитието на клетките, които могат да предизвикат възпаления.

- Симулира имунитета

- Защитава организма от токсични вещества

- Има антибактериално действие

- Подобрява храносмилането

- Понижава холестерола

БОСВЕЛИЯ

Босвелия е екзотично растение произлизащо от Африка. То представлява дърво с височина до 4 метра и овални листа. Смолата, която се отделя от кората на босвелия, съдържа естествени захари, етерични масла и няколко уникални тритерпенови киселини, известни като босвелиеви киселини. Счита се, че в тези киселини се крият лечебните свойства на босвелия. От тях, с най-голямо значение е бета-босвелиевата киселина. Екстрактът от Босвелия притежава силно изразено противовъзпалително действие, което е сравнимо до голяма степен с това на нестероидните противовъзпалителни средства. Подпомага механичните свойства и издръжливостта на ставите, спомага за предпазване на хрущяла и на съединителната тъкан. Средство, успокояващо мускулни и ставни болки, вследствие на артрит, остеоартрит и други ревматични заболявания. Босвелията е с антиспазмолитичните свойства като облекчават колит, кашлици и астма, подтискайки синтеза на левкотриени-основните причинители на пристъпи.

- Успокоява симптомите на астма

- Помага при колит

- Намалява възпаленията в организма

- Регулира нивата на захар в кръвта

- Помага при артрит


Начин на употреба:

Куркума: Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден.

Босвелия: Приемайте по 2 капсули на ден с храна.


Етикети