100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

Масло от крил 120 капсули

31.99 лв
 
201
В наличност
 

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Искате ли да защитите сърцето си и да се чувствате чудесно всеки ден? Нашата висококачествена формула с биологично чисто масло от крил е продуктът, който ще ви помогне да постигнете това! Изключително богат на Омега 3 мастни киселини, този продукт подпомага нормалното функциониране на организма, за да бъдете по-здрави и защитени.

Крилът е скаридоподобен зоопланктон, който е основен източник на храна за китовете. Крилът съдържа богато на Омега 3 мастни киселини масло, подобно на това което се съдържа в рибата. За разлика от рибеното масло, Омега 3 мастните киселини в маслото от крил се абсорбират бързо от организма и се извеждат от него във фосфолипидна форма. Консумацията на това вещество намалява нивата на лош холестерол в организма и намалява риска от сърдечни болести. Освен това, маслото от крил е богато на антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали в организма. Благодарение на полезните си вещества, то има добър ефект при високо кръвно налягане, артрит, депресия и предменструален синдром.

Начин на употреба:

Взимайте по 2 капсули между 1 и 3 пъти на ден, по време на хранене.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Етикети

Ревюта

Няма намерени мнения

Напиши отзив