100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Филтър Филтър

Анемия

Симптоми като умора, мускулна слабост, раздразнение и студени крайници, могат да бъдат признак за анемично състояние. Ако имате опасения, че страдате от анемия е добре да посетите вашия лекар и да си направите прости кръвни изследвания. Правилното хранене и приемът на хранителни добавки са чудесен начин бързо да се справите с този здравословен проблем. Ето и повече информация за самата анемия:

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АНЕМИЯТА?

Анемията е състояние, което се характеризира с недостиг на червени кръвни телца и/или хемоглобин в кръвта. Това води до намалена способност на кръвта да пренася кислород към тъканите, което причинява тъканна хипоксия. Основните причини за анемията са кръвозагуба, недостатъчно производство на червени кръвни телца или тяхното повишено разрушаване. При много хора анемията преминава незабелязано, със слаби симптоми. В повечето случаи, хората страдащи от анемия се оплакват от слабост, отпадналост, дискомфорт и слаба контентрация. Бледата кожа и лигавица се среща при по-тежките анемии. руги симптоми могат да са напукване на устните и плоски или дори вдлъбнати нокти.

КАК ДА СЕ СПРАВИМ С АНЕМИЯТА?

Като начало, най-доброто решение е да се консултирате с лекар, който може да ви препоръча промени в начина на хранене, както и да ви изпише определени медикаменти. Добре е хората болни от анемия да си отделят достатъчно време за почивка и пълноценен сън. Хранителните добавки също могат да бъдат от голяма полза при такива състояния. Екстрактите от коприва, спирулина, гъбата рейши, както и формулите с желязо, могат да доведат до значително подобрение. Разгледайте нашите предложения от продукти и изберете най-подходящия за вас.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА ПРОДУКТИТЕ ЗА АНЕМИЯ НА BULGARICUS

Нашите продукти за анемия са напълно натурални и със 100% гарантирано качество. Закупувайки формули за анемия от нас, можете да бъдете сигурни, че купувате най-доброто. Всички продукти са налични в 2 разфасовки – от 60 и 120 капсули. Следете редовно нашия сайт за намаления и специални промоции!

Спестяваш 50%
26.00 лв 12.99 лв
Спестяваш 52%
44.00 лв 20.99 лв
Спестяваш 16%
70.00 лв 58.99 лв
Опаковка Артемизинин 60 капсули Спестяваш 24%
50.00 лв 37.99 лв
Спестяваш 20%
50.00 лв 39.99 лв
Спестяваш 3%
28.99 лв 27.99 лв
Спестяваш 3%
29.99 лв 28.99 лв