100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

Соеви изофлавони 150mg - 60 капсули

28.99 лв
 
146
В наличност
 

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Соевите изофлавони имат естрогеноподобен ефект, като наподобяват действието на женския хормон. Основните полезни свойства на изофлавоните са свързани с тяхната способност да защитават организма от поява на сърдечни болести и туморни образувания. Тези вещества се причисляват към групата на растителните естрогени, като имат редица полезни действия върху организма. Ето за какво помагат соевите изофлавони:

  • Сърдечносъдови проблеми - соевите изофлавони имат способността да намалят нивата на холестерол в организма. Този ефект е открит в средата на 90-те години, когато са направени редица клинични изследвания върху тях.
  • Костна система – соевите изофлавони имат високо съдържание на калций, магнезий и фосфор, които са изключително полезни за подобряване здравината на костите. Освен това, изофлавоните подобряват плътността им, като намаляват риска от счупване.
  • Менопауза – В Япония, където редовно се консумира соя, само една трета от жените проявяват стандартните симптоми на менопаузата. Това се дължи на естрогеноподобния ефект на соевите изофлавони.

Освен това, соевите изофлавони помагат при хормонален дисбаланс, както и при резултатите от този дисбаланс - наднормено тегло, горещи вълни, проблеми с половата система, безсъние, хронична умора, понижено сексуално желание и др.

Брой капсули в опаковка - 60 капсули

Всяка доза (1 капсула) съдържа- 150мг

Начин на употреба:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула от 1 до 3 пъти на ден.

Внимание:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза!

Съхранение:

Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Съдържание:

Доза:

1 Капсулa

Брой дози в опаковка:

60

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Соеви Изофлавони (Екстракт)

150 mg

Продуктът не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или ядки.

Етикети

Ревюта

Няма намерени мнения

Напиши отзив