100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Трибулус + Епимедиум

40.99 лв
 
trep-0060
В наличност
+

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Перфектният комплект за мъже! Два уникални продукта, които допринасят за цялостното здраве на силния пол и подобряват издръжливостта, силата и потентността. Трибулус и Епимедиум са типично мъжки билки, които са комбинирани изключително успешно в този наш комплект. Ефектът от тях е гарантиран а ползите са толкова много!

Специално за вас, ние ви предлагаме да закупите Трибулус 60 капсули и Епимедиум 60 капсули на страхотната цена от 40.99лв! Изцяло натурални билкови формули, създадени за мъже. Ето и повече информация за всяка една от тези уникални билки:

ТРИБУЛУС

Tribulus Terrestris, или бабини зъби, е многогодишнo растение, което се култивира в България, Индия и някой африканси региони. Трибулус се споменава още в античните аюрведически текстове в Индия, които датират от хиляди години. Трибулус се използвал широко в аюрведическата медицина, като лекарство при сексуална дисфункция и при заболявания на пикочните пътища. Гърците са използвали растението като диуретик. В Китай и Виетнам се използва като лек при хемороиди и гастро-интестинално кръвотечение. Освен това, в Южна Африка, се е използвал и като средство при лечение на възпаления и артрит. При различни клинични изследвания се е установило, че Трибулус може да повиши нивото на сперматогенезата и да подобри сексуалната дейност. При мъжете, екстрактът от растението подобрява продукцията на тестостерон, като активира секрецията на хормона.

- Повишава мускулната маса

- Дава ви сила и издръжливост

- Подобрява ерекциите

- Стимулира сексуалното желание

- Понижава холестерола

ЕПИМЕДИУМ

Епимедиумът, известен още като „разгонен козел“ е популярна билка, която се прилага за повишаване на сексуалната потентност и либидо при двата пола. Друг ефект от приема на разгонен козел е понижаването на нивото на кортизола. Това е хормон, който нормално се отделя от кората на надбъбречните жлези и има значение за имунната система, реакциите при стрес, повлиява нивото на кръвната захар, костната плътност и мускулите. Освен това, епимедумът има вазодилатиращо действие, т.е. разширява кръвоносните съдове, което се изразява най-силно в областта на половите органи.

- Увеличава потентността при мъжете

- Стимулира либидото

- Понижава кортизола и нивата на стрес

- Подобрява имунната система

- Намалява кръвната захар

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Трибулус – Приемайте по 1 капсула на ден по време на ядене.

Епимедиум – Вземете 1 капсула на ден, за предпочитане по реме на хранене.

Етикети