100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Трибулус на Прах - 250гр

19.99 лв
 
trib-00250
В наличност
+

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Клиничните изследвания показват, че Трибулус Терестрис:

  • Подобрява мускулната маса и издръжливостта на тялото.
  • Стимулира либидото и подобрява еректилната функция.
  • Повишава броя и мобилността на сперматозоидите.
  • Повишава нивото на лутеинизиращия хормон.
  • Понижава холестерола.
  • Намалява кръвното налягане.
  • Помага при задържане на течности.
  • Има силни анти-бактериални и анти-гъбични свойства.

Нашата формула Трибулус съдържа висококачествен екстракт от билката Tribulus Terrestris, още позната като Бабини зъби. Този продукт е подходящ както за активно спортуващи, така и за мъже, които искат да нормализират невата на тестостерон в организма си и да подпомогнат цялостното си здраве. Чудесен продукт за подобряване на издръжливостта, силата и за увеличаване на мускулната маса. Освен това, Трибулус се приема за подобряване на сексуалната функция при мъжете и увеличаване на либидото. Изключително ефективен и 100% чист продукт, под формата на лесен за консумация прах. Една чаена лъжичка дневно е напълно достатъчна за да усетите разликата. Разтворете в любима напитка: смутита, чайове, прясно изцедени сокове и т.н.Нашата формула Трибулус съдържа висококачествен Tribulus Terrestris, под формата на прах. Този продукт е подходящ при лечението на очни проблеми, отоци, високо кръвно налягане и сърдечни проблеми.

Tribulus Terrestris, или бабини зъби, е многогодишнo растение, което се култивира в България, Индия и някой африканси региони. Трибулус се споменава още в античните аюрведически текстове в Индия, които датират от хиляди години. Трибулус се използвал широко в аюрведическата медицина, като лекарство при сексуална дисфункция и при заболявания на пикочните пътища. Гърците са използвали растението като диуретик. В Китай и Виетнам се използва като лек при хемороиди и гастро-интестинално кръвотечение. Освен това, в Южна Африка, се е използвал и като средство при лечение на възпаления и артрит. При различни клинични изследвания се е установило, че Трибулус може да повиши нивото на сперматогенезата и да подобри сексуалната дейност. При мъжете, екстрактът от растението подобрява продукцията на тестостерон, като активира секрецията на хормона. При клиничните изследвания проведени в България е установено, че Трибулус Терестрис може да повиши нивото на сексуалния лутеинизиращ хормон при здрави мъже със 72%, само за 5 дни. Лутеинизиращият хормон регулира продукцията на тестостерон в тестисите. Трибулус е все по-популярен и сред спортистите, благодарение на способността си да увеличава силата и издържливостта. Екстрактът съдържа алкалоиди, сапонини и нитрати и е често използван като спортна добавка. Освен това, Трибулус се използва успешно при импотентност. Той е известен като натурален медикамент за повишаване на либидото и плодовитостта както при мъжете, така и при жените.

Съдържание в една опаковка: 250гр Трибулус Терестрис на прах

Начин на употреба:

Приемайте по 1-2 чаени лъжички дневно. Продуктът може да бъде прибавен към смутита, сокове, вода и други предпочитани напитки.

Етикети