100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

Витамин D3 120 капсули

Спестяваш 31%
19.99 лв
Пазарна цена: 28.99 лв   Вие спестявате: 9.00 лв (31%)
022
В наличност
 

В Наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки
За поръчки по телефона: 0897 748 954

Описание

Предлагаме ви нашата уникална формула с витамин Д-3, която ще ви достави една чудесна доза от този жизненоважен за човешкия организъм витамин. Витамин Д-3 има голям брой важни роли в тялото, като стимулира абсорбцията на калций в костите, помага при депресия, диабет и сърдечни болести.

Витамин Д се произвежда в организма при излагане на слънце. Този витамин е изключително важен за правилното функциониране на организма, като участва в редица процеси в тялото.

За какво е жизненоважен витамин Д-3?

- Кости

Витамин Д-3 помага на организмът да абсорбира калций. Без него, костите могат да станат чупливи. При възрастните хора, липсата на витамин Д-3 води до увреждане на костите и остеопороза. При децата, дефицитът на този витамин причинява ревматизъм и други болести на костите.

- Сърце и мозък

Изследванията показват, че ниските нива на витамин Д могат да доведат до негативен ефект не само върху костите, но и до сърдечни проблеми и депресия, особено при хората на възраст. Все още няма научно обяснение защо витамин Д-3 е свързан с по-дългата продължителност на живота, но има наблюдения върху влиянието на тази субстанция.

- Имунна система

Витамин Д-3 е от изключително значение за правилното функциониране на имунната система. Изследванията показват, че при редовен прием, това вещество може значително да подсили имунната система, като по този начин поддържа едно добро цялостно здраве.


При какви проблеми помага витамин Д-3?

- Високо кръвно налягане

Дефицитът на витамин Д в тялото може да доведе до високо кръвно налягане. Този дисбаланс в организма може да се окаже дори животозастрашаващ.

- Депресия

Още не е открита връзката между депресията и дефицита на витамин Д-3, но изследванията показват, че нивото на витамина е изключително важно за психическото здраве на хората.

- Наднормено тегло

Голяма част от жените наддават значително след навлизане в менопауза. Съществуват доказателства, че суплементацията с витамин Д-3 може да доведе до предотвратяване на натрупване на излишни килограми.

Брой капсули в опаковка - 120 капсули

Всяка доза (1 капсула) съдържа 400 IU

Начин на употреба:

Вземете една капсула от един до два пъти дневно, по време на хранене. За по-лесно преглъщане, вземете с вода преди и по време на поглъщане.

Съдържание:

Доза:

1 Капсула

Брой дози в опаковка:

120

Съдържание в доза

% Дневна стойност*

Калории

10

Калории от мазнини

5

Витамин D3

400 IU

100%

Калций (калциев карбонат)

600 mg

60%

Продуктът не съдържа: мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ракообразни или ядки.

Етикети

Ревюта

Няма намерени мнения

Напиши отзив