100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

Филтър Филтър

Антиоксиданти

Антиоксидантите са най-новата тенденция в здравословното хранене. Дори и да не сте ги приемали като хранителна добавка, няма как да не сте чували за тях. По темата е говорено и изписано много, но нека направим кратък обзор на тези чудодейни вещества.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ АНТИОКСИДАНТИТЕ?

Антиоксидантите са биохимични вещества, които имат благоприятен ефект върху човешкия оргнаизъм. Те предпазват клетките от вредното въздействие на свободните радикали, които могат да навредят на имунната система. Свободни радикали са всички токсини, тежки метали и токсични съединения, които отделят отровни оксиди и застрашават организма от болести. Антиоксидантите се свързват с тях и по този начин спират вредното им въздействие върху организма. В наши дни, съществуват хиляди разновидности на антиоксиданти, като основно те се разделят в четири основни групи: Витамини, Биофлавоноиди, Ензими и Минерали.

ТРЯБВА ЛИ ДА ПРИЕМАМ АНТИОКСИДАНТИ?

Полезното действие на антиоксидантите е доказано в не едно и две проучвания. По принцип, всеки човешки организъм има специална функционална система, чиято цел е да неутрализира свободните радикали. Поради различни причини обаче – възраст, заболявания, небалансирано хранене – тази система спира да работи правилно и това води до натрупване на токсини. Точно тук идват на помощ антиоксидантите. Ако вие смятате, че начинът ви на живот ви вреди и искате да внесете някаква промяна, нашите формули с антиоксиданти са чудесен старт за това. Разбира се, важно е да се храните правилно и да бъдете достатъчно активни всеки ден.

ЗАЩО АНТИОКСИДАНТИТЕ НА BULGARICUS

Нашите формули с антиоксиданти са напълно натурални и със 100% гарантирано качество. Закупувайки антиоксиданти от нас, можете да бъдете сигурни, че купувате най-доброто. Всички продукти са налични в 2 разфасовки – от 60 и 120 капсули. Следете редовно нашия сайт за намаления и специални промоции!

Спестяваш 20%
49.00 лв 38.99 лв
Спестяваш 5%
57.99 лв 54.99 лв
Спестяваш 27%
33.00 лв 23.99 лв
Спестяваш 25%
44.00 лв 32.99 лв