100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Филтър Филтър

Аминокиселини

Аминокиселините са едни от най-разпространените хранителни добавки на пазара. Те са от изключително значение за всеки активно спортуващ човек. Нека разгледаме какво представляват самите аминокиселини и как се приемат.

КАКВО СА АМИНОКИСЕЛИНИТЕ?

Аминокиселините са градивните елементи на протеините в човешкия организъм. Основно, те се делят на два вида: незаменими и заменими. Незаменимите аминокиселини не се произвеждат в тялото, а се набавят чрез хранителни добавки, докато заменимите аминокисеини могат да се прозведат от тялото, ако то има нужда от тях. Към незаменините аминокиселини принадлежат: метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилаланин и валин. Заменими аминокиселини са: аланин, аргинин, аспарагин, глутамат, орнитин, глутамин, цистеин и т.н. Заедно аминокиселините изграждат тъканите и оганите, хормоните, ензимите и др. Те участват в растежа и развитието на мускулните тъкани, като също така оказват влияние и върху настроението, концентрацията, съня и сексуалното желание

ИМАМ ЛИ НУЖДА ОТ АМИНОКИСЕЛИНИ?

Всеки активно спортуващ човек има нужда от аминокиселини. Препоръчително е те да се консумират след тренировка – в момента, когато тялото е силно изморено и се нуждае от допълнителна енергия. Лесно можете да изберете подходящата аминокиселина като разгледате нашите предложения по-долу. Всеки продукт включва богата информация за неговите ползи и начин на прием. Ако все пак имате още въпроси, можете да се свържете с нас за повече информация.

ЗАЩО АМИНОКИСЕЛИНИТЕ НА BULGARICUS

Нашите формули с аминокиселини са напълно натурални и със 100% гарантирано качество. Закупувайки аминокиселини от нас, можете да бъдете сигурни, че купувате най-доброто. Всички продукти са налични в 2 разфасовки – от 60 и 120 капсули. Следете редовно нашия сайт за намаления и специални промоции!

Спестяваш 8%
49.99 лв 45.99 лв
Спестяваш 50%
38.00 лв 18.99 лв
Спестяваш 48%
60.00 лв 30.99 лв
Спестяваш 6%
30.99 лв 28.99 лв
Спестяваш 5%
39.99 лв 37.99 лв