100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

Телефон за поръчка

0897 748 954 (Без допълнителни импулси)

Филтър Филтър

Минерали

Хранителните добавки на основата на минерали са популярен продукт, подходящ за хора от всички възрасти. Те предоставят нужните минерали в адекватни дози за организма. В тази категория ще откриете разнообразни формули с минерали, които са лесни за прием и за усвояване от организма. Ето какво представляват минералите и за какво се използват:

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ МИНЕРАЛИТЕ?

Минералите са неорганични вещества, които са от изключително значение за обмяната на веществата. Понеже тези елементи не са органични, те не се произвеждат от растенията и животните, а се съдържат в почвата и водата, откъдето живите организми си ги набавят. Минералите влизат в състава на много ензими, витамини, хормони и участват във важни за тялото процеси. Без тях не е възможно правилното функциониране на имунната, нервната и репродуктивната система. Осен това, подобно на витамините, минералите изпълняват функцията на коензим в процесите на образуване на енергия. Запасите от минерали в човешкия организъм се поддържат основно чрез храната, но при условие че се храните разнообразно и здравословно.

ИМАМ ЛИ НУЖДА ОТ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ С МИНЕРАЛИ?

Както споменахме по-горе, минералите са изключително важни за правилното функциониране на човешкия организъм. Ако се храните с разнообразна храна и нямате никакви специфични заболявания, вероятно запасите на минерали в организма ви ще бъдат балансирани и в норма. Ако обаче не ви остава време за здравословно хранене, а стресът и работата ви притискат, много е вероятно тялото ви да страда от дефицит на тези толкова важни вещества. Добрата новина е, че лесно можете да си набавите нужните минерали чрез прием на хранителни добавки. Разгледайте нашата гама от продукти и изберете минералите, от които имате нужда.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА МИНЕРАЛИТЕ НА BULGARICUS

Нашите формули с минерали са напълно натурални и със 100% гарантирано качество. Закупувайки продукти с минерали от нас, можете да бъдете сигурни, че купувате най-доброто. Всички продукти са налични в 2 разфасовки – от 60 и 120 капсули. Следете редовно нашия сайт за намаления и специални промоции!Минералите са неорганични вещества със стабилна химична структура. Те попадат в растенията и водата чрез почвата. Основно, минералите биват два вида: есенциални, или задължителни, и неесенциални, или незадължителни. Към есенциалните минерали се отнасят калций, хлорид, магнезий, фосфор, калий, натрий и сяра, като тяхната основна роля в органима е да поддържат количеството на вода. Към неесенциалните минерали принадлежат хром, мед, йод, желязо и др. Всички тези вещества са изключително важни за нормалното протичане на процесите в организма.

Спестяваш 45%
40.00 лв 21.99 лв
Спестяваш 40%
60.00 лв 35.99 лв
Спестяваш 38%
45.00 лв 27.99 лв
Спестяваш 20%
50.00 лв 39.99 лв