100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки

 

Филтър Филтър

Спортни добавки

В наши дни, хората се стремят да бъдат все по-информирани за това какво е здравословно и добро за човешкия организъм. Правилното хранене и спортът са върха на поп културата, като все повече хора прибягват до най-добрия помощник на активно спортуващия, а именно: спортните хранителни добавки. Нека разгледаме какво представляват спортните хранителни добавки и какъв е техния принос за спортуващия човек:

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ СПОРТНИТЕ ДОБАВКИ?

Хранителните добавки за спортисти обхващат широка гама от вещества, които се приемат според нуждите на организма за постигане на по-добра издръжливост и по-добри спортни резултати. Активно занимаващите се с физически упражнения хора не могат да си осигурят всички нужни хранителни вещества по естествен път, само чрез обикновено хранене. Приемът на спортни добавки подготвя тялото за по-добри постижения, за намаляване на риска от травми, за топене на мазнини и за трупане на мускулна маса. Изключително важни за всеки интензивно спортуващ са протеините, аминокиселините, азотните буустери, стимулаторите, фетбърнърите и различните комбинации от билки и витамини.

ИМАМ ЛИ НУЖДА ОТ СПОРТНИ ДОБАВКИ?

Ако сте активно спортуващ човек, независимо с какъв спорт се занимавате, вие имате нужда от хранителни добавки. Изтощителните тренировки оказват своето влияние върху организма и могат да доведат до различни дефицити. Освен това, вие имате нужда от достатъчно сили за качествено и бързо възстановяване, а хранителните добавки ще ви помогнат да постигнете това. В зависимост от целите си, то вие ще имате нужда и от продукти за стимулиране на мускулната маса или пък формули за изгаряне на ненужните мазнини. Ние от Bulgaricus ви предлагаме висококачествени спортни продукти, които осигуряват бързи и сигурни резултати.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА СПОРТНИТЕ ДОБАВКИ НА BULGARICUS

Нашите спортни добавки са напълно натурални и със 100% гарантирано качество. Закупувайки спортни добавки от нас, можете да бъдете сигурни, че купувате най-доброто. Всички продукти са налични в 2 разфасовки – от 60 и 120 капсули. Следете редовно нашия сайт за намаления и специални промоции!Хранителните добавки за спортисти обхващат широка гама от вещества, които се приемат според нуждите на организма за постигане на по-добра издръжливост и по-добри спортни резултати. Приемът на спортни добавки подготвя тялото за по-добри постижения, за намаляване на риска от травми, за топене на мазнини и за трупане на мускулна маса. Изключително важни за всеки интензивно спортуващ са протеините, аминокиселините, азотните буустери, стимулаторите, фетбърнърите и различните комбинации от билки и витамини.